Help with @ DS modeliavimas (didelis signalas S-param)

E

E-design

Guest
Labas

Bandau pažvelgti didelis signalas S-param Sweep su ver 2003C, naudojant vieną iš pkg bibliotekos komponentai (2N3866 /).Aš naudoju vieną šabloną set-up's for this test.Mano problema yra ta, kad aš galiu padaryti sweep ir dėl šios RF tranzistorius atitinkančių sąnaudų, tačiau šiuo metu aš stengiuosi ir pridėti bet tinkančių indukcinės dėl išėjimo pusėje modeliavimo nepavyksta arba pakimba.
Tai ar kai kurių kitų priežasčių nepavyksta išspręsti kai įėjimo galia aplink 15dBm

Sąlygų Aš ieškau ne yra:

Sweep freq (70-120MHz), (Vcc 14V), bazinės įvesties ir 0V vairuoti, 10-20dBm

Nesu naudojant šį SW dažnai todėl tikiuosi @ DS ekspertas gali tiksliai mano problema.

Thanks, E

Ar galėtumėte pasakyti, ką įspėjamasis pranešimas yra? Norėčiau padaryti linijinio modeliavimo rasti stablity ir įgyti parametras šią sąlygą.

Tai tiesiog dalykas, modeliavimo langas atveria ir pakabinti neparodant klaida.Dauguma laiko turiu išjungimo modulis vėl įgyti kontrolę.Keistas

Gal tu setup kaip variklių degalai arba šališkumo iare ne suitable.It parametrai gali būti iš įvairių.

Don't think so.Aš naudoju 1 Vcc 2 /, tai 28V įtaiso ir bazinės įžemintas per uždusti už C klasės operacijos.Ta, kad be suderinimo indukcinės serijoje su produkcija modeliavimas veikia gerai be jokių klaidų ar įspėjimų.Matching komponentų įvesties pusėje neduos lock-up.

Be to, tai tik į esamą darbo projekto įgyvendinimo, kad aš bandau modeliuoti ir patikrina / gerinti.

Manau, tai yra kažkas Solver set-up, tipo, tikslumas, žingsnio dydis ir kt

Šis šablonas neatrodo pagrįsta, ypač 4 Port coulper setup.How galima S (2,1) ir S (3,1) lygus 1 vienu metu?Mes rekomenduojame jums setup LSSP modeliavimas rankiniu naudoti LSSP modeliavimo variklis nėra HB variklis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back