Help please!!

C

cajun4417

Guest
Bandau kurti elektros energijos tiekimu, kuris yra įvesties įtampa 120V AC ir išėjimo įtampa 3V DC ir dar 3 metu 6V DC 9V DC ir 12V DC.Žinau man reikia transformatoriaus, bet nežinau kokio dydžio.Manau, kad reikia diodo ir rezistoriaus, bet vėl aš nežinote dydžio.Jei įmanoma, galėtų kas nors padėti man su medžiaga ir apie tai, kaip surasti tinkamą vertės skaičiavimai.Ačiū.

Labas,

Geriausia vieta pradėti yra kiek dabartinę kiekvienos įtampos jums reikia?Kai žinote, kad daugintis (3V * I) (6V * I) (9V * I) (12V * I) = kai VA arba vatais.Tada reikia manyti, kai elektros energijos tiekimo efektyvumą natūra.Jei tai perėjimas reguliatorius gali būti maždaug 80% efektyvumą.Taigi, kas vis VA turite iš pradžių turi būti suskirstyti pagal veiksmingumą, VA/0.80 = bendra VA turėtumėte reikia iš transformatoriaus.Dabar šioje vietoje, remiantis jūsų reikia įtampų Norėčiau eiti su nustatytų įjungimo reguliatorius projektavimo etapas.Pasakyti kažką panašaus į nacionalinių duomenų serijų atveju LM2576.Pat turi padorų darbą stende įsteigtas, kad galite kurti ir jūs schema.Tau medžiagų sąskaita ir kt.

h ** p: / / webench.national.com / appinfo / Power / webench / index.cgi

Hope that helps

dfullmer
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back