help me about transitor

C

conchoxu

Guest
hi everyone i am naujų studentų, todėl aš šiek tiek transitor dificultys.:

1) funtion kiekvieno transitor krypti, kai mes naudojame šią poliarizuoti, bet ne kitokie.<please Plačiau>

2) Prašom duoti man cicrcuit, kad turi tam tikrų polarizes ir bendras,

ačiū ir geros dienos!
Prašome siųsti savo pašto adresas: condonminhanh_2005491 (at) yahoo.com

conchoxu rašė:

hi everyone i am naujų studentų, todėl aš šiek tiek transitor dificultys.:1) funtion kiekvieno transitor krypti, kai mes naudojame šią poliarizuoti, bet ne kitokie.
<please Plačiau>2) Prašom duoti man cicrcuit, kad turi tam tikrų polarizes ir bendras,ačiū ir geros dienos!

Prašome siųsti savo pašto adresas: condonminhanh_2005491 (at) yahoo.com

kad aš stengiuosi paaiškinti mano klausimą, kad reikšmė:
kai aš noriu transitor į darbą, todėl turiu kažką daryti, kad pakvietė krypti už transitor.

But I don't really know, kuris stuation galiu orientuoti už transitor, nes ten yra daugiau methol krypti.

taigi aš ne exactlly, aš tai ar kitų

Žodis "Poslinkio" vartojama ir čia, o ne "krypti".

Jūs Vietnamo, apsilankykite forume www.dientuvietnam.net arba www.diendandientu.com gauti kieno nors pagalbos.

padaryti vietnamiečių naudoti žodžio "krypti" vietoj "Poslinkio"?įdomus.

hmm .. keista polarize vietoj šališkumo .. Įdomu Wat kitomis sąlygomis jie naudoja lol

Jei jūsų studentas, jums turėtų būti nukreipti į šiuos klausimus su savo mokytoja, arba studijuoti savo mokyklos knygas.Atsakymai yra čia.Kai buvau kolegijoje aš ilsėtis tris keturias valandas naktį studijuoja knygas Kitas dienų klases.Jūs nerasite jokių paprastų atsakymų į šį forumą, vaike. Jūs turite suprasti atsakymus iš jūsų pačių, su savo kvalifikuotų mokytojų pagalba ir jūsų tvirtybė sunkiai dirbti ir mokytis tol, kol jūsų smegenys, kad keptas you don't žinoti, kokiu būdu yra pasibaigęs..

Štai kaip galite išmokti.

forkschgrad rašė:

padaryti vietnamiečių naudoti žodžio "krypti" vietoj "Poslinkio"?
įdomus.

Yeah.nieko juoktis.bet tu tikrai man naujas dalykas galvoti.I love posėdyje užsienio žmones mokytis naujų dalykų.padėkos pridedant info mano smegenys.garbingai, kad naujo man.Na, jei aš savo šalyje ir aš naudoju "šališkumo", tai aš, kuris jaučiasi iš pateikti.tiesa?

reikia skaityti elektroninę knygą kaip Micro Electronics pagal sedra suprasti tranzistorių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back