Help-kiek mano PSRR ir LDO turėtų būti mano prašymą?

L

lxcpku

Guest
Sveiki visi
Aš projektavimas LDO dabar, ir ji yra naudojama SIM kortelė mobilųjį telefoną.tai yra, baterija reikmenys LDO.Įdomu, kiek mano PSRR ir LDO turėtų būti šioje paraiškoje.
visi atsižvelgdamas ši patirtis gali padėti man?yra labai vertinama.Thanks a lot.

BTW: maxmum Apkrovos srovė yra 20mA, o šiuo metu sunaudojamas telefonui veikiant laukimo re ¾ imu yra 20uA iš LDO.Taigi, galėčiau pagerinti savo GBW per daug.mano LDO GBW yra apie 1m.
kažkas pasakė PSRR turėtų būti 60dB (at) 10k, isnot, kad per daug agresyvus?ir pagal dabartines sąlyga.60dB (at) 1k galėtų būti įgyvendinta.tada jis bus OK mano applicaion?

Sveiki Ar LDO naudojamas tiekimo Skaitmeninių grandynų?

Labas!

Manau, kad daug priklauso nuo maitinimo filtro, jei jūsų elektros tiekimo filtras nueiti bent 1 MHz, tuomet jūsų psrr jūsų LDO dizainas turėtų būti bent jau iki 1MHz.

santrauka yra žemiau 1 MHz, maitinimo triukšmo rūpintis pagal LDO.

Virš 1 MHz, maitinimo triukšmo rūpintis iki Maitinimo filtras.

Hope it helps.

40dB yra gera praktinė vertė ne LDO linijos plotis.

Mano komentaras yra tai, kad jūs turite aptarti su paraiška ir prekybos vaikinai jūsų įmonėje.Taip pat žiūrėti kitas konkurentas ICS rinkos, nes prekybos vaikinai nori specifikacijos turi būti uždaryti ar geriau konkurentas mikroschemos.Aptarkite su paraiška vaikinai sužinoti, ką kitiems tikslams be SIM-kortelių programas.

Galutinis tikslas yra sukurti IC kad gali parduoti.Taigi, diskutuoti su jais baigti specifikacijų, jei turite problemų apibrėžiant ją arba susitikimo specifikacijas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back