helix antena problemoms. : Hfss

A

abhi_kolkata

Guest
Hi, Im susiduria su imituoti spiralės antena hfss problema. i sukūrė galioja spiralinės antenos su įžeminimo plokštės ir bendraašių pašarų, tačiau faktinis modeliavimo daug laiko, ir gauti tik po pradinio sulieti ištiktų. todėl nėra kas nors turi kokių nors idėją, kaip sumažinti modeliavimo laiką ir gauti imituoti sucessfully.may man reikia naudoti bet suface sulieti suderinimo spiralinės kieto paviršiaus (aš abejonių). arba kai kitas veiksmingas būdas. witing, UR atsakymus dėl Abhi

jei naudojate 16 segmentai per savo ruožtu ir kvadratinės vielos skyriuje, galite gauti labai svarbu sumažinti laiko ir atminties naudojimą. Pavyzdžiui: Aš naudoju jį spiralės antenos (bifilar HELIX, 2 apsisukimo) įrankiai spiralės: 2:30 val ir 130000thetraedros segmente aprox: 00:02 val ir 7000 thetraedros, su pačiu spinduliavimo dėsningumo ir tuo pačiu varža.

hi, bet aš ne žinoti, kaip priskirti, tarkim, 16 segmentai per spiralinės ruožtu hfss. gali ir prašome man pasakyti, kaip padaryti, kad. Dėl Abhi

tai yra du būdai: 1) sukurti 16 kvadratinių skerspjūviai (be rotacijos) per ėjimą ir vėliau prisijungti prie paviršių "suvienyti" įrankis. pasirinkite rectangle1 "," rectangle2 "taikomos" suvienyti ", pasirinkite" rectangle2_1 "" rectangle3 "taikomos" suvienyti ", ir tt rezultatas yra linijinis segmentų kvadratinių skyrių su spiralės formos. N skerspjūvio pozicija: Xn: R cos (Φn) R: spindulys spiralės Φn: 0, pi / 8, pi / 4, ...... yn: r nuodėmės (Φn) zn: n * pitch/16 pikio: aukštis 2 per ėjimą) 1 kv. skerspjūviai ir sukurti su segmentų linija (xn, yn, Zn) ir vėliau naudoti įrankį "swep kartu kelias" sugeneruos visas spiralės vienu metu. dėl, Dantė iš (Instituto Argentino de astronomija)

jiems laipsniškas problemos dizaino spiralinės antenos 12GHz.may būti dėl kai skaičiavimo pikio problemos. Taigi pls u pasakykite man, kaip apskaičiuoti?

Atnaujinti HFSS13 ... Jis tvarko šiuos geometrija labai gerai!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back