Helix antena: pralaidumo

L

Lupin

Guest
Gerbiamieji, turiu apie Helix antena klausimas: kiek yra dažnių juostos pločio sandaugą (S11 <-15 dB, esant 1,2 GHz)? Aš turiu galvoje, tipiška vertė ... Bet apie Helix antena knyga yra sveikintinas. Ačiū iš anksto, Lubinai

Sveiki, Lubinai: Manau, kad tai susiję su savo spiralės matmenys. Yra sena knyga. Hisrmatsu Nakono, sraigtinės ir Spiralinė antena --- Skaitmeninis požiūris, Tyrimo Press. Linkėjimai,

Ši antena buvo aprašytas 1950 m. EMTE Antenos knyga Kraus, kuris jį išrado. Dažnių juostos plotis paprastai yra 2:1.

Leiskite pasakyti, kad man reikia siauros juostos, pvz 1% 1.2 GHz ... Ar įmanoma gauti šią pralaidumo ar turiu dirbti su Helix didelio pralaidumo filtro pradėti po šios antenos? Man reikia, kad būtų išvengta nepageidautinų įeinantis signalas .. Ačiū iš anksto, Lubinai

Jums būtų geriau, jūsų imtuvas įvesties filtrą, o ne naudojant filtravimo antenos.

Antenos statome ir naudoti apytikriai 10% pralaidumo, bet ne juosta slopinimas nėra labai aštrūs. Paprastai antena (išskyrus pleistrą ir kai aereonautical antenos) gana platus dažnių juostos plotyje. Taip pat rūpintis, kad kaip banwidth sumažėjo, antenos daugiau sensibl supančiai aplinkai, ypač radomes ir įžeminimo plokštės. Mandi

Helix antena paprastai turi du režimus. , Kai jis nėra labai ilgas, siauras surištas. Kai jis yra pakankamai ilgas, jis staiga tampa pločio juosta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back