Heat Sink Problema

T

tia_design

Guest
Mano grandinė, aš keletą įtampos reguliatorių, man reikia šilumos šalintuvo?
Galiu tik maketą vario plotas šilumos kriaukle?
Tiesą sakant, aš nežinau, tarp reguliatoriaus ir HEATSINK conections.Any help
is appreciated.Ir HEATSINK neturėtų būti per didelis.Ačiū

Yeah vario plotas lusto / VIaS į gruntą / keletas optionsbut patikrinti reguliatoriaus lape, jie bus galutinai apibrėžti šilumos išsklaidymo rekomendacijas.ir jie turėtų būti tarp vario sritis / temperatūros didėjimo santykiai.

kai mikroschema gali būti veikiami plaukti pagal lusto ir kad gali turi būti prijungtas prie vario ant lentos.kad patikrinti duomenų lape.

Reguliavimo duomenų lapai parodys, kaip tai padaryti šilumos skaičiavimai.Jei išsisklaidys daugiau nei kelios dešimtosios vato, jums reikės kai šilumos šalintuvo forma.Turėdami daugiau vatų, reikės realių šilumos šalintuvo, ne tik vario ant PC card.

Taip, vario yra plačiai naudojami kaip RADIATORIUS, ypač paviršinio montavimo prietaisų.Kai kurie įrenginiai turi specialių padėklų, kurie turi būti prilituotos su vario srityje efektyvaus aušinimo.

Jūs turite apskaičiuoti reikiamą vario erdvę, pagrįstą elektros energijos išsklaidymo, maksimali aplinkos temperatūra ir didžiausią leistiną sankryžos temperatūra (paprastai 100 ° C).

Take a look at this appnote AND8036-D iš pusiau.(Kiti gali būti nustatyta nacionaliniu, pavyzdžiui).Antroje dalyje aptariami paviršinio montažo paketus ir net duoti apskaičiavimo pavyzdžiai.
www.onsemi.com/pub/Collateral/AND8036-D.PDF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back