harmoninis Kurti pasyviųjų komponentų (C, L)

M

Mowgli

Guest
Hello all,
šį rytą buvau, turintys kavos pertrauką su kolega, o mes kalbėjome apie problemas, su kuriomis susiduria per savo darbo patirtį, kai jis man pasakė, kad kažkas tuo metu padarė man smalsu: tema buvo labai didelė parazitinė emisijos HF siųstuvas ir jis man pasakė, kad radijo inžinierius užsakovo bendrovė pareiškė, kad, jo nuomone, problema buvo sukurtas kondensatoriai naudojami suderinti tinklą RF Be kelio tarp galios stiprintuvo galia ir antenos jungtis.Visų pirma inžinierius sakė, kad kai kurių kondensatoriai yra pastatyta taip, kad esant tam tikriems dažniams eksponuoti parazitiniai komponentų, kurie elgiasi kaip diodai, įvedant stiprus nelinijinė dėl karpymas (ar kas kitas), kuris yra parazitinės harmonikos šaltinio pastebėta galia atitikimo tinklo (iš PA pati produkcija buvo gana geras: tik kartu su atitikties tinklas padirbtos yra dovanos).Nesu patyręs dėl RF dizainas (esu kūrėjas įranga tik su universiteto fonas RF subjektų), tačiau ši diskusija iškėlė mano smalsumas: ar kas nors turi tam tikrą informaciją apie šį pasiūlymus?

Ačiū
Mowgli

Kai keramika kondensatoriaus dielektrikas yra taikomosios įtampos funkcija.Aš turėjau vieną (aš nepamenu formos), kurie turėjo 70% talpos kinta taikoma įtampos.Tai buvo naudojamas perjungimas Maitinimo rezonatorių ir sukeliamos problemos.

Kai dielektrikas yra poliarizuota.Kai kurie pjezo efektą.Tačiau paprastai jūs norite naudoti bet kurį didelės galios radijo virš grandinių, bet visi kondensatoriai yra šie maži ne linearities kad tikriausiai kur jis iš.Kitas šaltinis yra elektrodas METALIZATION; metalo sąsaja ir keramikos, ir dengimo sluoksnių.Inter-metalinių turėti ne linearities pavyzdžiui, dėl RF jungtys apkalos.

Nenoriu pasakyti, kad tai neįmanoma, bet mano nuomone, tai gana tikėtina, kad nelinijines poveikis paprastai mažos talpos RF dielectrica.Bet tai paprasta padaryti Netiesinė dinamika PA pati maži pakeitimai suderinti tinklą.Ypač didinant RF lygiu produkcijos mazgas gali turėti šį poveikį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back