Hamming kodą 8,4 klaidų korekcija

A

atferrari

Guest
Įgyvendinti klaidų tikrinimas triukšmingo IR ryšys Aš galvojau naudoti Hamming kodas "8,4" modalumas perduoti bet tarp 0 ir 255 reikšmė.

Atsižvelgiant į duomenų, xmitted: D8 D7 D6 D5 D4 D3 D2 D1 Hamming kodas:

HI_PACK = xxxx D8 D7 D6 D5
LO_PACK = P4 D4 D3 D2 P3 D1 P2 P1, kur Dx = duomenų bitų ir Px = pariteto bitų

Už 240, Hamming kodas xxxx - 1 1 1 1 - 0 0 0 0 - 1 0 0 0,
už 249, Hamming kodas xxxx - 1 1 1 1 - 0 1 0 0 - 0 1 0 0

240 transmited (sugadintas) kaip xxxx - 1 1 1 1 - 0 1 0 0 - 1 0 0 0 būtų panaudotos programinės įrangos kaip 240.

240 transmited (sugadintas) kaip xxxx - 1 1 1 1 - 0 1 0 0 - 1 1 0 0, būtų panaudotos programinės įrangos kaip 249.

Atsižvelgiant į tai, kad dėl dviejų sugadintų bitų įvykis ne dvylika gali atsitikti, kaip aš galiu įveikti pirmiau?Gebėjimą tinkamai signalų su viena sugadinta tik tiek, atrodo, yra prastas sprendimas, dar labiau pavojingas.

Kaip atskirti, 1-2 sugadintų bitų žinoti, jei pataisos būtų taikomos ir pakuočių tiesiog išmesti?

Būdama nauja visa tai aš pradėjau nenuostabu, jei balsų dauguma vėliau gali būti taikomas po pirmiau procesas?
suggestions/replies to elinghten me.

Aš už konkrečius
pasiūlymus / atsakymai elinghten mane.

Galite rasti GSM radijo channle kodavimo labai naudinga, jei ne tik klaidų taisymo ne tarpinės yra daroma perdavimo srauto.

Mano saitas yra "One Way" ir negali naudotis komplekso algoritmai.Thanks anyway.

kai kalbama apie kalbos kodavimas duomenys - nėra Retransmit GSM sugadintas dalis.Vietoj to, duomenys yra užkoduoti, siekiant užtikrinti tinkamą įgyvendinimą.

Gerai.Aš paklausiau, kaip žinote, dėl konkrečių pasiūlymų.Ar turite ką nors praktinės?Savo patirtį, prašome ...

Don't ask me "Google".Aš jau.Daug.

Gracias.

No actually, I don't elgtis su radijo ryšio perdavimo linijų.Paskutinis patirtis buvo apie daugiau nei prieš dešimtmetį su duomenų perdavimu 27 MHz.Bet ne klaidų taisymą - pastangos buvo pateikti dėl moduliavimo ir tinkamą detektorių.

Dėl GSM - Aš GSM Support Engineer daugelį metų ir šiek tiek susipažinęs su jo vidinės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back