Halfbridge vairuotojas IC darbo padėti, prašome

T

themaccabee

Guest
Sveiki, Norėčiau sužinoti apie pusę tilto vairuotojas mikroschemos, kuri yra siūloma iš International Rectifier arba panašius IRF211XX serijos .. Aš ve gavo net du N kanalo MOSFET, aukšto pusėje MOSFET Kanalizacija prijungtas prie VDD = 28V, jos šaltinio, jungiami prie žemosios pusėje MOSFET nutekėjimo & Lowside MOSFET šaltinis yra įžemintas. Apkrova yra išvaryta iš taško šaltinis aukšto pusėje Fet (kur nutekėjimo lowside yra prijungtas). I d tikrai norėčiau žinoti, kaip Mafija mikroschemos vairuoti aukšto pusėje Fet arba kaip aukštos pusėje VGS yra tiekiamas ..? Manau, kad aukšto pusėje Fet vartų turi būti pateikta bent jau įtampos = 28V + VGS riba yra ne tai, kad teisę? Ar šios mikroschemos generuoti, kad patys arba aš kažką nustatyti vartų įtampos? (įdomu, nes skirtingų MOSFETs pokyčių teisę VGS?) Ar kas nors paaiškinti man ar man padėti rasti maždaug tuo pačiu pamoka .. Thanks & Regards

Taip. Reikia 28V + VGS. Daugeliu atveju tai gali sukelti pats įkrovos diržas principą.

Iš esmės bootstrapu.
. Can U prašome paaiškinti šiek tiek .. Tai kontūras I, gautų iš IR2110 lapo .. yra įkrovos kondensatorius kaip u ve minėta, bet i dont suprasti savo darbo .. Be to, apkrovos yra paimta iš lowside FETs nutekėjimo .. Aš norite trumpą Lowside nutekėjimo aukštos pusėje šaltinio ir kontroliuoti su TTL signalo .. aš tik noriu išjunkite prietaisą .. ty arba ON arba OFF nepatinka nuo greito perjungimo signalo .. Ačiū už bet kokią pagalbą .. Dėl [url = http://images.elektroda.net/14_1304344362.jpg]
14_1304344362_thumb.jpg
[/url]

Tarp VB ir VS kondensatorius yra įkrovos diržas kondensatorius. Kai Vs yra traukiamas mažas, kondensatorius bus nuskaityta per tarp Vcc ir VB diodas. Tada, kai Vs yra traukiamas didelis, VB bus sujungtas su Vs + VC. Vc yra cpacitor įtampos, kuri yra už, kai Vs yra maža.

[Url = http://images.elektroda.net/19_1304361842.jpg]
19_1304361842_thumb.jpg
[/url] Aš ką tik pridėjo funkcinė schema su per daug .. Sorry I coulnt dar gauti išsamų vaizdą ... Kaip Q2 yra ant gaubtelio mokesčius Vcc per diode.At pačiu metu aš tikiu, kad HO & Vs bus sujungti ir todėl VGS, kad Q1 bus lygi nuliui ir Q1 bus OFF.But kaip paaiškinti kitą aukštą pusėje AKT dėl procedūros ..? Im painioti .. gali kas nors padėti ačiū

Okie ... Taigi, nors mažas pusėje Q2 yra ĮJUNGTAS Vs į traukiamas į žemę ... ir todėl Bootstrap BŽŪP mokesčiai ir kad dangtelis įtampa yra per VB. Dabar Q2 išjungtas & HO yra prijungtas prie VB ty įkrovos BŽŪP. Dabar Vs yra slanki teisę? Tada VB taikomas HO ir potencialo kritimo kyla tarp kintamų šaltinį ir Q1 gate.Will šį įjungti Q1? jei ji atsigręžia į Q1 Q1 (VS) šaltinis lėtai įsigyti nutekėjimo įtampos ty čia 28V .. tai atsigriebti Vb, kuri sėdėjo ant VS, į 28V + Vb, pakanka tam, kad Q1 ON. Ar tai teisinga tvarka ..? Prašome pataisyti mane jei jiems negerai. Ačiū

Okie ... Taigi, nors mažas pusėje Q2 yra ĮJUNGTAS Vs į traukiamas į žemę ... ir todėl Bootstrap BŽŪP mokesčiai ir kad dangtelis įtampa yra per VB. Dabar Q2 išjungtas & HO yra prijungtas prie VB ty įkrovos BŽŪP. Dabar Vs yra slanki teisę? Liūtas: Kai HO yra prijungtas prie VB, Q1 bus įjungtas. Taigi Vs bus traukiamas didelis. Tai yra [COLOR = "Red"] nėra [/color] plūduriuoja. Kaip Vs yra išrautas, VB bus perkelta padidėjo tarp VB ir VS dangtelį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back