hai, kaip tai veikia tai interesting

G

grittinjames

Guest
hai tai paraiška grandinė I am not getting kaip tai tranzistorius išlipatePLZ tell me
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Taip pat paaiškinta taikymo pastaba, nurodant taikymo sritį, ir vaizdas.

Sveiki BAI, atrodo jis tinkamai kartą

bazės įtampai skirti transister yra suffecient kreiptis į jį, nors jis nėra sočiųjų, kai ji tampa dėl dėl to ve Atsiliepimai likvidavimas užtruks saturation.when core tapti sočiųjų UR grįžtamasis likvidavimo VTG taip pat tampa 0, o dar padaryti transister visiškai išjungti kai-ve VTG privalo kreiptis į bazę, kaip tai VTG bus sukelti grįžtamojo ryšio apvijų

kai indukcinės W1 sočiųjų riebalų rūgščių, tai reiškia, kad visa energija saugoma magnetinės energijos formos, o tai reiškia nėra arba labai mažai šiuo metu yra nepakankamai vairuoti tranzistorius, taigi ir tranzistorius išsijungia ...

Ačiū už atsakymą M. Anand

bet initialy tranistor įjungtas su tai pačiai įtampai Pagalba

tai reiškia, kad pagrindas vtge taikomas gera enogh, kad tranzistorius dėl kitų Išminčius virpesių negali prasidėti ne visi,Tada aš einu į UR sudarymo

kaip per U tranzistorius išjungti, nes mažiau elektros srovė, tai kaip ją įjungti į kitą ciklą?

ha ha

really funny

kai tranzistorius išsijungia kitas indukcinės W2 magnetinis laukas išnyksta todėl W1 magnetinio lauko, griūva, dėl kurio šiuo metu vairuoti tranzistorius kurie vėliau virsta jo ir po to kartais atsiranda soties ir tranzistorius išsijungia ...tai ir toliau ....

Manau, kad UR paaiškinimas yra ne teisė

yra tam tikras neigiamas įtampos shuld sukelti į atsiliepimus likvidavimo išjungti trasister visiškai

kaip ji sukurti

dude indukcinės yra reaktyvinės komponento ir, kai jis pradeda nepārsātinātu srovė per ji pradeda nuleisti ...už indukcinių V = L (di / dt), taigi jei šiuo metu pradeda mažinti di / dt tampa neigiamas ir visoje indukcinės įtampos pradeda tapo neigiamas ....taigi tranzistorius išsijungia ...

tikiuosi, kad tai yra naudinga ....

BAI kartą inducter gauti sočiųjų dabartinis negauna lašas tai bus didžiausias, kaip už savo žinias

bet dėl jokių dabartinės indukcija kaita nutiks cuppled inducter

Gerbiamasis Pone, Ar kas nors padėti su D klasės aukštas
elektros grandinės Digram apie 1000 W, 8 omhs
kaip man patinka statyti vieną naudoti mano grupė, I really cant
sau leisti įsigyti.Padėkoti.
Peter ***.
Mano paštas address.peter .***( at) gmail.com

dude, kai W2 sočiųjų nėra atsiliepimų W1 ir W2, nes šiuo metu yra pastovi ir todėl per W1 dabartinis pradeda mažėja, o tai reikštų neigiamos įtampos ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back