C
crashakar
Guest
Aš statau grandinę vairuoti 48V permenant magnetas DC variklis. Turiu paprastą H-tiltas su NMOS mažas šalutinių tranzistorių ir PVO aukšto pusėje tranzistorius. Lemia mažas šalutinis MOSFET PWM signalą, ir aukšto pusėje jų yra varomas aukštas arba žemas pusėje arba į priekį ne greitas perjungimas). Radau šią grandinę (iš 3 paveikslas [url = "http://www.vishay.com/docs/70611/70611.pdf"] Vishay PDF [/URL]) vairuoti aukštos šalutinį MOSFETs, ir aš pastatė jį ( VDD = 48V ir 6V Šotki, nes Vgsthreshhold = 4V). Be variklio apkrova, viskas vyko gerai. Kai aš ant variklio apkrova, aukšto pusėje MOSFET nušautas ugnies, kol aš spaudžiamas mano avarinio stabdymo jungiklis. Aš vėliau pastebėjau, kad VDD + pėdsakus ant Breakout laive buvo susprogdintas, todėl grandinė nebuvo prijungtas prie VDD nebėra. Aš už šią pūstinis pėdsakų sukėlė gaisrą, nes be VDD, ant tilto MOSFET vartai būtų gauti 0V, todėl Vgs būti-48V (virš max reitingas 20V). Ar kas nors žino, kodėl šis pėdsakas būtų smūgis? I dont pamatyti, kodėl didelė elektros srovė turi būti paleista per tą pėdsakų. Ačiū iš anksto!