H-tiltas aukštos pusė (PVO) vairuotojas

C

crashakar

Guest
Aš statau grandinę vairuoti 48V permenant magnetas DC variklis. Turiu paprastą H-tiltas su NMOS mažas šalutinių tranzistorių ir PVO aukšto pusėje tranzistorius. Lemia mažas šalutinis MOSFET PWM signalą, ir aukšto pusėje jų yra varomas aukštas arba žemas pusėje arba į priekį ne greitas perjungimas). Radau šią grandinę (iš 3 paveikslas [url = "http://www.vishay.com/docs/70611/70611.pdf"] Vishay PDF [/URL]) vairuoti aukštos šalutinį MOSFETs, ir aš pastatė jį ( VDD = 48V ir 6V Šotki, nes Vgsthreshhold = 4V). Be variklio apkrova, viskas vyko gerai. Kai aš ant variklio apkrova, aukšto pusėje MOSFET nušautas ugnies, kol aš spaudžiamas mano avarinio stabdymo jungiklis. Aš vėliau pastebėjau, kad VDD + pėdsakus ant Breakout laive buvo susprogdintas, todėl grandinė nebuvo prijungtas prie VDD nebėra. Aš už šią pūstinis pėdsakų sukėlė gaisrą, nes be VDD, ant tilto MOSFET vartai būtų gauti 0V, todėl Vgs būti-48V (virš max reitingas 20V). Ar kas nors žino, kodėl šis pėdsakas būtų smūgis? I dont pamatyti, kodėl didelė elektros srovė turi būti paleista per tą pėdsakų. Ačiū iš anksto!

Darant prielaidą, kad jūs paminėti pėdsakas yra pakankamai platus vykdyti nurodytą variklio srovė siūlau hipotezę: Tai būtų smūgis, jei "šaudyti per" atsiranda. Tai reiškia aukštą pusę P-MOS ir nepalankios N-MOS buvo įjungta tuo pačiu metu dėl kokių nors priežasčių. Jei įjungti ir išjungti abiejuose įrenginiuose nėra tinkamai sureguliuotas, arba jūs neturite palikti pakankamai negyvas laiko, abu tranzistoriai yra įjungta tuo pačiu metu. Be to,, o Vgs thereshold 4 V, 6 V yra būdas per mažas. Dauguma elektros MOSFETs yra eksploatuojamas esant įtampos> 8 V nuo nutekėjimo. Atsparumo šaltinio (RDSon), mažėja aukštųjų įtampų. 6 V vartų įtampa RDSon yra didelis ir didelis laidumas praranda tikėtasi (RDSon * I ^ 2)

Aš sutinku su emontllo dėl visko - sakė jis. Vienas iš didžiausių problemų su šiais P vairuotojams yra ta, kad jų išjungimas kartais gali būti gana ilgas, todėl šaudyti galiojančias didelė problema. Ypač grandinių, kai maitinimo įtampa yra didesnis negu leidžiama pagal AKT max įtampos VGS. Kad reikia zeners, ar lėtai dalykų žemyn daugiau varžų dalytuvai. Yra geresnių P vairuotojo grandinės nei ta, kurią pasirinkote. Skaitant šią temą rodo gera: http://www.edaboard.com/thread251086.html Nors jums reikės pakeisti jį apriboti VGS. Jei žinote, kad maitinimo įtampa turi būti suderinti, tada galite naudoti rezistorius dalikliu štai taip: [PRIDĖTI = CONFIG] 73.805 [/ PRIDĖTI] aš rekomenduoju jums pradėti testavimą PFET kartu kaip DC smulkintuvą. Priemonės, maks išjungti laiko, tada įdėti bent, kad daug mirusiojo į PWM signalų H tilto. Tada pabandykite visą H tiltą.

I dont think ten buvo šaudyti per, nes aš esu tik, perjungimo 1 iš 4 MOSFETs negyvos metu reikia panaikinti arba nerimauti šaudyti per). Be to, ne šaudyti per įvyko, kai išbėgau be apkrovos, tai kodėl tai vyksta esant apkrovai? Pėdsakų buvo tikrai ne pakankamai platus variklio srovė, bet jis turi tik reikia atlikti pakankamai srovės vairuoti H-tilto didelės šoninės lauko tranzistoriai vartų. Taip, ten bus kai prarasta, prijungimo prie žemės, bet aš ir wouldnt tikėtis labai daug srovė per ten.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back