h tiltų projektavimas, techninis klausimas apie tranzistorius

W

weeb0

Guest
Labas,

I'm about to sukurti O tiltas dėl švilpukas.

Manau, kad taip grandinė labai įdomus, bet aš ne naudoti opto-šakotuvas.

Zastanawiałem kodėl pnp tranzistorius buvo viršuje?Pastatyti vieną iš mano ir aš įtrauktos į pnp apačioje grandinę ...

Ar kas nors gali paaiškinti man, jei nėra jokios naudos kiekvienam rodymas ir pnp / NPN tranzistorius?

Thank you a lot!
[/ url]

weeb0 rašė:

Labas,I'm about to sukurti O tiltas dėl švilpukas.Manau, kad taip grandinė labai įdomus, bet aš ne naudoti opto-šakotuvas.Zastanawiałem kodėl pnp tranzistorius buvo viršuje?
Pastatyti vieną iš mano ir aš įtrauktos į pnp apačioje grandinę ...Ar kas nors gali paaiškinti man, jei nėra jokios naudos kiekvienam rodymas ir pnp / NPN tranzistorius?Thank you a lot!

[/ url]

Jeigu jūs įtraukėte pnp apačioje ir NPN viršuje (ir atitinkamai apsikeitimo yra poslinkis per opto-jungtys)

1) Pagalvokite, kokia būtų įtampa dėl motorinių terminalų eksploatacijos metu.
2) Pagalvokite, kas atsitiktų jūsų jungiklis varžai.(Ar jie veikia kaip jungiklis ir jie galės operately lengvai reikiamą regionai).

Hope that helps.

weeb0,
PNP tranzistorius naudojami į "viršų" ir tiltu, kad juos būtų galima važiuoti be naudoti atskirą maitinimo tiekimo pavaros.Jei NPNs buvo naudojamos viršų, tada jie turėtų būti naudojami emitento pasekėjų konfigūraciją, kuri reikalauja maitinimo įtampa daugiau teigiamų thatn tilto galia.Be to, jūs visada turite VBE išskleidžiamajame neatskiriamais emitento pasekėjų konfigūraciją.
Linkėjimai,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back