GSM Signalizacija automobilių išteklių prašymą

R

rimaz_786

Guest
Mieli draugai, prašome padėti man Linkz gauti informaciją apie GSM signalizacija automobiliu .. ir turiu šiek tiek idėja, i DNT ne whther pataisyti arba be (daviklio sąsajos su mobiliuoju n transmittng SMS į kitus mobiliuosius naudojant IPS instrukcijas) - Waitng jūsų atsakymų ... Dėkoju vaikinai ..

Ačiū už UR atsakymą pranam77 .. sudėtinga understnd ir NT pakankamai dokumentų understnd koncepciją, aš turiu galvoje, nėra jokių schema ir anyting ABT siunčiančios produktus.

Padėjo man [/color]" mygtuką [citata = rimaz_786] jo, sudėtinga understnd ir NT pakankamai dokumentus understnd sąvoką, turiu galvoje nėra jokių schema ir anyting ABT siunčiančios produktus.
Galite rasti kodą ant tinklalapio schema. Jums teks ieškoti. Ten bus parsisiuntimo nuorodą su raudonos spalvos. Perdavimo autorius suteikta galimybė naudoti "Siemens" ar Erricson "Mobile kiek aš atsimenu. Rašoma tinklalapyje :........ GSM skambutis signalizacijos prietaisas, kuris kreipsis paskirties Siemens ar "Ericsson" GSM telefonas (19200 bps RS232) skaičius per 1 jutiklių įėjimo ir kitą įvesties -. Būsena (stanje) Jei valstybės įvesties = 0V kaip prietaisas " aktyvus "ir stebi jutiklio įvestį. Prietaisas išjungiamas, kai valstybės kaiščio yra prijungtas prie Vcc (+). jutiklis įvesties sukėlė 0V. projekto failą atsisiųsti, rasite JPG vaizdas, kuriame aprašoma, kaip programa numeris tik nori būti vadinamas signalizacijos occures aš tikiuosi, kad jūs radote šį prietaisą naudoti, kaip aš - mano automobilis " Jūs retai gauti paruošto maisto su šaukštu šėrimo paslaugų: D: D: D Cheers.

Bro i cant see parsisiuntimo nuorodą .. ir su kodu schemos .. jiems labai nauja forumą ... jei u DNT protas gali jums paštu man nuorodą rimaz_786@yahoo.com Paspaudus mygtuką padėjo ir sakė

Jūs turite būti labai kantrūs žiūri puslapį. You''ll rasti raudoną mygtuką su parsisiuntimo nuorodą žemiau 2 foto projekto puslapyje. Snap mygtuką vietą puslapyje. Atrodo taip pat vietą puslapyje. Į sveikatą

[Quote = rimaz_786] Bro i cant see parsisiuntimo nuorodą .. ir su kodu schemos .. jiems labai nauja forumą ... jei u DNT proto galite man laišką nuorodą rimaz_786 (at) yahoo.com Paspaudus mygtuką padėjo ir pasakė [/quote] Čia yra kitoje vietoje, bet tajų kalba. http://www.saltnlight-e.com/programing.htm

pic ačiū už link.but problema i DNT understnd tajų kalba, DERE bet kuri kita nuoroda .. Dėkoju dar kartą rūšies darbo man .. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 13 minučių: [/color] [/size] paranm ... Dėkoju jums too .. kad byla DNT schmatic diagrm n nėra AT komandomis ir ne koduotės ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back