GSM PRANEŠIMO SISTEMA

L

linoko

Guest
Sveiki draugai, aš noriu pasidalinti su jumis mano naują projektą, pavadintą "GSM ataskaitos sistema". Aš būsiu labai malonu išgirsti, ką jūs pats apie tai. Čia yra trumpas aprašymas: su šiuo įrenginiu galite remotly stebėti procesus, kaip įtampa ir temperatūra, ir vartotojo apibrėžtos ribos, siųsti SMS, kad jūs arba el.paštu / jei šalies mobiliojo ryšio operatorius turi šią paslaugą / Mano šalyje Bulgarijoje, du mobiliojo ryšio operatoriai , turi servece vadinamas "SMStoEMAIL". Ir kada jus setup ribą, pavyzdžiui, įtampą 2.55V ir temperatūra 30 Grad C, jei kuri nors šios vienaip rodomi, vieneto siųsti SMS į Jus ar Jūsų el. Aš būsiu labai malonu, jei kai kurie iš jūsų modifikuotas įrenginys su naujų galimybių ir kodą su naujų funkcijų ir siųsti jį atgal į mane. Pagarbiai Linoko

Tai puikus projektas, ... bet aš mažas klausimas: Ar galite kontroliuoti šiuos riba ne iš namų? Dar kartą ačiū už dalijimąsi

Sveiki draugai, projekto darbo etape, todėl šiuo metu nustatytos ribos, negali būti kontroliuojami ne namuose

Hey nice projektas ... Can U pasakykite man, kuris kompiliatorius U naudojamas kodavimo pic ir taip pat gali Megstamus ir Dalintis kodas ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back