GSM Galia lygiai. Prašome padėti

S

somada141

Guest
Hi everybody, Turiu klausimą dėl GSM telefono galia. Iš to, ką galiu suprasti tipiškas GSM900 telefonas spinduliuoja 2Watt didžiausias ir dėl TDMA naudojimo vidutinė maksimali galia lygis 250mW. GSM1800 telefono galios lygiai pusę, kas išdėstyta pirmiau (1W max ir 0.125W vidurkis) Ką man reikia žinoti: Ar pirmiau pateiktos vertės smailės (amplitudės) vertes arba RMS vertės? Ačiū vis tiek daug

Ar galėtumėte nuvykti į bet kurio šaltinio,, kuris patvirtina, kad? Knyga, popierius, straipsnyje nieko PLZ Mano patarėjas reikalauja RMS dalykas ir man reikia tvirtų įrodymų, kad jam pakeisti savo mintis ... Ačiū mln.

Ačiū už jūsų pagalbą kiekvienam. Manau, aš turiu dabar

GSM naudoja GMSK todėl RMS galia, tuo geriau. Kaip kada galios klasė skiriasi nuo piko ir RMS palyginimas

GSM (GMSK moduliacija) tik didžiausioji galia yra matuojama. Galios matavimą atliekamas daugiau nei 100 eilių, ir pagaliau yra daroma rezultatų vidurkį.

[Quote = vfone] GSM (GMSK moduliacija) tik didžiausioji galia yra matuojama. Galios matavimą atliekamas daugiau nei 100 eilių, ir pagaliau yra daroma rezultatų vidurkį. [/Quote] tai man naują įrašą. ačiū per daug

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back