GSM, EDGE, WCDMA, GPRS, HSDPA

T

tyne

Guest
Kokie yra pagrindiniai skirtumai betwenn GSM, EDGE, GPRS, WCDMA ir HSDPA? Atrodo taip, pavyzdžiui, EDGE egzistuoja GSM, HSDPA egzistuoja su WCDMA. Ką apie GPRS?

Mes galime pasakyti, GSM sistemos (Global judriojo ryšio sistema) yra antras genaration mobiliojo ryšio, gali paremti Balso telefonijos ir duomenų. Bet Duomenų perdavimo greitis yra tik 9.6Kb / s, tai yra tikrai mažos bitų norma data komunikacijos. + GSM tinklų 2 etape, GPRS pasiūlė aukštojo BiTA paketų susietos technologijų naudojimo lygis (iki 171kb / s). Norėdami pakeisti GSM tinklo GPRS tinklo turite pridėti kelių mazgas pat kaip GGSN, SGSN ir PCU. galime pasakyti, EDGE yra pažangiosios standarto bevielio ryšio (sekančio žingsnio nuo GPRS) ir taip padidinti duomenų perdavimo spartą iki 384kb / s jokiu būdu HSDPA yra nauja technologija WCDMA tinklo Duomenų perdavimo greitis didėja. Jei tai nėra pakankamai, dont drąsiai paklausti manęs.

1 - GSM: 2G Europos standartą ir pirmojo skaitmeninio judriojo sistema. Ji siūlo tik grandinės komutuojamų srauto (ty balso skambučius, SMS ... ir tt) ir labai mažas bitrates 9,6 kbps duomenų perdavimo. 2 - GPRS: taip pat nurodyta kaip 2 + fazė. Ji pasiūlė paketinio duomenų perdavimo srauto su naujomis tinklo komponentai integruota per išvis GSM pagrindinio tinklo. Tai leido duomenų bitrates padidės iki 171kbps. Taip pat manoma, kaip pirmas žingsnis 3G tinkluose. 3 - EDGE: Jis buvo padengti 3G/UMTS tinklo pristatymo vėlavimo. Jis parėmė net iki 384kbps duomenų perdavimo spartą. 4 - UMTS tinkle: pirmąjį 3G Europos standarto tinklą. Tai optimalus sprendimas operatorių GSM remti 3G paslaugas. Oro šio tinklo sąsaja metodas yra WCDMA. Šis metodas leidžia duomenų perdavimo greičio pasiekti 2Mbps. 5 - HSDPA: Tai iš tiesų yra programinės įrangos atnaujinimui prie UMTS tinklo, naudojant tą patį oro sąsaja technika naudojama UMTS (WCDMA) ir remiant duomenų perdavimo spartą net iki 10Mbps. tikimės, kad šis duomenų naudinga.

Kodėl tai, kad telefonas vis dar palaiko GSM / DCS / PCS kai jis kraštas? Kurių viena yra naudoti telefono skambučio? Ar mes naudojame faktiškai naudojasi GPRS ir EDGE už balso skambutį? ar vis dar tradicinio GSM 850/900/1800/1900? Ačiū

Šie standartai yra dalis 3GPP Evolution. Jie vystėsi kaip nurodyta toliau. GSM> GPRS -> EDGE -> WCDM (UMTS) -> HSDPA. GSM nepalaikė paketinių duomenų ryšį. GPRS palaikė paketinis duomenų 171,2 kbps teoriškai su naujomis tinklo elementų pagrindinio tinklo (SGSN ir GGSN). EDGE naudoja paties tinklo elementų kaip GPRS bet su nauja moduliacijos (8PSK) vietoj GMSK GSM / GPRS. EDGE parėmė 384 kbps teoriškai. WCDMA (UMTS) yra 3G evoliucija GSM šeimos. remia 2Mbps į priekį nuorodą. WCDMA naudoja skirtingus radijo prieigos tinklo (mazgas B ir RNC), o ne BTS ir BSC GSM / GPRS / EDGE tinkluose. HSDPA yra nieko, bet geriau priimamojo paketinio duomenų perdavimo, UMTS tinkluose. Ji palaiko net iki 14,4. Mbps teoriškai. * Pastaba: - GPRS, EDGE ir HSDPA yra DUOMENŲ tinklų tik ty jie nepalaiko grandyno perjungimo balso. GSM remia grandyno perjungimo balso ir grandininio duomenų tiek. UMTS remia grandyno perjungimo balso ir paketinių duomenų ryšį. dėl

Taigi GPRS jau pakeičiamas EDGE Daugumoje telefonų šiandien? Kaip apie SMS, MMS, interneto prieiga? Visa tai įmanoma per GPRS, EDGE? Ačiū

Trampinių, 3G evoliucija GSM šeima reiškia, kad parama buvo modernizuotos būdu pridedant naujus tinklo elementų Linke SGSN ir GGSN GPRS paketinių duomenų GSM tinkluose. Norėdami dar labiau padidinti duomenų perdavimo spartą palaiko tinklo, 3GPP pristatė naują oro sąsaja, kuri yra WCDMA (UMTS tinklo). Tyne, MMS, WAP ir interneto yra įmanoma, naudojant GPRS ir EDGE tiek. Vienintelis skirtumas yra duomenų perdavimo greitis. 555lin, CDMA EVDO yra nieko, bet CDMA2000 tinklams remti aukštojo duomenų perdavimo greitį (2.4 Mbps) tinklo atnaujinimą. Tai yra tinklo perdangos dėl esamų CDMA2000 tinkluose. EV-DO => Evoliucijos duomenys.

labas visi postų buvo prieš metus im Pakistanas jiems daryti mano projektą CDMA-EVDO, todėl kiekvienas gali palyginti šias technologijas su CDMA / EVDO metu ty 2009 naujausią pažangą ir mokslinių tyrimų Thanx sultonas

Sveiki, esu naujokas šioje dalykų natūra. Aš neseniai nusipirkau nokia 5800XP, Azijos versija ir ji veikia 3G WCDMA tinklo. Aš gyvenu Kolumbijoje ir tinklo HSDPA, todėl aš negaliu prisijungti prie 3G tinklo, galite naudoti tik GPRS. Yra būdas pakeisti savo telefoną su HSDPA tinklą? Ačiū iš anksto ir pasiteisinimas mano anglų Lina

dienos norma ir šiek tiek moduliacijos pagrindinės skirtingų

[Citata = linithos] Sveiki, Esu naujokas šioje dalykų natūra. Aš neseniai nusipirkau nokia 5800XP, Azijos versija ir ji veikia 3G WCDMA tinklo. Aš gyvenu Kolumbijoje ir tinklo HSDPA, todėl aš negaliu prisijungti prie 3G tinklo, galite naudoti tik GPRS. Yra būdas pakeisti savo telefoną su HSDPA tinklą?
Ačiū iš anksto ir pasiteisinimas mano anglų [/citata] Lina
savo anglų kalbos yra tik baudą

sveikinimais, jiems verkiant reikia "WCDMA Physical Layer įgyvendinimo MATLAB kodą. m failą .. Prašome padėti mums mūsų sukelti ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back