Ground užpildyti

K

kishor jadhav

Guest
Hi i am maršrutu viena lenta (dvigubo sluoksnio).Aš užpildyti žemės tiek viršaus ir apačios sluoksnis, sukurti Gerber failą, bet aš ne matyti viršutinis sluoksnis žemės padavimo nebuvo Gerber failas.Tad kaip man užpildyti žemės tiek sluoksniu ir pamatyti Gerber failas.Please help me.Aš naudoju OrCAD 9.0.Thanks in advance,

Kishor

pasirinkite kliūtis įrankį ir spustelėkite lenta kontūrus, pasirinkite Supilkite vario ir sluoksnis (viršuje arba apačioje) ir pasirinkite tinklo vardą (GND arba Vcc). Try it ji pavyks.

tikiuosi, kad tai padės išspręsti jūsų problemą

Ačiū Chakravarty tai buvo veiksminga ir naudinga, bet vis dar Turiu problema.Aš užpildyti žemės tiek sluoksnio ir sukurti Gerber.Be Gerber turiu pamatyti viršutinis sluoksnis yra ne tik užpildant žemės apatinis sluoksnis buvo matyti.taip mums savo problemą ir ją išspręsti.

Thanks in advance,

Kishor

Tada jūs turite patikrinti Gerber kuriant, pasirinkite viršutinis sluoksnis (YES) ir generuoti gerbr.Problema yra pasirinkti iš postprocessing sluoksniai.

Ya man buvo pamatyti postprocess nustatymas viršutinis sluoksnis buvo "Taip".Aš vis dar buvo matoma tik dalis, kad jie nemato pagrindo užpildyti tuščią erdvę.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back