grotelių xPLD

J

jay_ec_engg

Guest
Hi freinds ..
yra kas nors dirbo grotelių xPLD ...kaip gera ji montuoti ..ir hows į isplever įrankis?tai patogu?

Į XPLD yra gana lanksti.Mes nustatėme, kad įrengimo projektavimo ir std CPLD sunkiau nei įrengiant ją XPLD.
Dabar aš ispLEVER 4.2 - vyksta sklandžiai

Linkėjimai,

HI jay_ec_engg,
Būti carefule jei naudojate XPLD's barana išteklių.Jis leis P & R sunkumų.Ir nebandykite užraktas pin patys,
nors programinės įrangos priskirti pin pati.
Ir naudokite versija vėliau kaip 4.1.Pabandykite naudoti 3 dalis EGA programine įranga atitinka DTL, tada naudokite LEVER sudaryti EPF failą.

Max my_garden ..

Ar yra kokių nors sunkumų Priskirdamos kaišteliai patys?
Aš jau priskirti kaišteliai aparatūros ..ir kodavimas yra pusė kelio ...

Prašome atsakyti man

Jay

Max Jay_ec_engg,
Jei neturite naudoti XPLD atminties išteklių, Jums nereikia rūpintis Priskirdamos kaiščių.
Kadangi avinas išteklių išsekimo per daug maršrutizatorių išteklių.

Ar žinote apie SRAM konfigūracijos variantą su XPLD?
Kaip tiksliai mes galime ją įgyvendinti?
Ozo kuris ir yra kalbama apie tai SRAM sąrankos arba RAM naudojamas mūsų programos?

Jay

HI Jay,
Barana ir kalbėti apie tai avinas, kuris configed iš MFB.
XPLD gali būti programuojamas kaip CPLD.Negalima rūpintis savo konfigūraciją pažangą.

Ei Jay dabar galite pabandyti su Lattice XP prietaise kaip jo geriausias val Lakiosios FPGA begalybės kartų perkonfigūruojamomis ..pabandykite, kad iš ..jei reikia hekp lemme know

Havae ir naudojo šią FPGA?Aš girdėjau apie jį, tačiau negauna jokio atsakymo iš kitų apie tai, kaip gerai yra ... tai ir surasti tai lanksti ir lengva?

Max Jay,
XP ir XO yra naujų produktų grotelių.Šie du produktus naudoti tuo pačiu XP technologija kaip XPLD.Tačiau jie daug pigiau negu XPLD.Jie visi Lut bazė prietaiso.XP dėmesio pigių FPGA, XO yra skirti didelių CPLD.

XPLD yra tik pavadinimas, kad grotelių yra naudojamas atskirti šio įrenginio šeimos ir standartinio CPLD.
Šis įtaisas turi FPGA I / O funkcijos, atmintis ir PLL,
o taip pat reguliuoja per lygiagrečiai iki autobuso be standartinio JTAG / B-Scan.

Linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back