greitis transporto priemonės, naudojant GPS imtuvą

S

samba007

Guest
I am doing projekto naudojant 8051. Mano reikalavimas yra skaityti, transporto priemonės greitį naudojant GPS (modelis nėra būdingos) ir išsiųsti ją savininkui. kuris savo ruožtu išsiųs SMS ir sumažinti transporto priemonės greitį, tuo atveju, jei vairuotojas yra mieguistas, sąmonės, ar greičio viršijimo. Kaip skaityti transporto naudodami GPS greitį. ir Kaip įvertinti tai be montavimo dėl transporto priemonių

Kaip skaityti transporto naudodami GPS greitį. ir Kaip įvertinti tai be montavimo dėl transporto priemonių
Ar tai be montavimo GPS ant transporto priemonių?

Ne gana montuoti ant transporto priemonių. Aš galiu gauti greičio informaciją iš GPS VTG parametras. Kaip aš galiu pamatyti tai įvairaus siųsdama demonstraciją. Ar privaloma, kad i prijungti jį transporto priemonių

Antenos laidas yra gana didelis. Jei galite sūpynės antena horizontaliai arba vertikaliai bent gera suma greitis galite matyti kitimo greičio parametras GPS ar dar ji turi būti montuojamas ant transporto priemonės skaityti šį parametrą.

Ei, ačiū ckshivaram jis dirba, ir matau į kriterijus, taip pat variacijos, tačiau per demonstraciją aš negaliu sūpynės antena. galite pasiūlyti man keletą alternatyvių

Thats žalios metodas i įgyvendinamos įrodyti, kad ji. I didn't padaryti daug MTTP ant jo. gal kas nors forume gali Jums padėti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back