grandinę aptikti, jei video signalas yra apversta?

S

Sfinksas

Guest
Labas,

Turiu kabelį Analog Decoder vadinamas CableCrypt, šifravimo schemos yra užšifruoti video (panaikinant HV sinchronizuoja ir atsitiktine invertuotąjį vaizdo signalo) ir šifruoti garsinį signalą skaitmeniniu.

Aš krekingo vaizdo signalą, tačiau yra tos nuotraukos atsitiktinai apverstos problema,
Ieškau grandinė, kurios gali aptikti, jei video signalas yra apverstas, ar ne.
EX.Jei vaizdo signalas yra apverstas, produkcija yra didelis ( 5 V), jei tai nėra išėjimas yra mažas (0V).

PLEASE HELLLLP ME,

Prašome neatsakinėti, jei turite naudingos informacijos pridėti šį post.Thanks

Pažvelgti http://members.rotfl.com/dturner/

Manau, jūs galite rasti visą informaciją, kurios reikia ten.

Labas,

Ačiū už nuorodą.Bet aš aplankyti seniai.Mano sistema Izvadošs, už JAV ir Kanados ryšio sistemos.

Ačiū

Dear friend:
Dėl savo klausimą:
1 - paprastai šios įsiropšti natūra siųsti raktas invertuotąjį-noninverter vaizdo dažnis madulated ant vaizdo vežėjas.Taigi jūs turite žiūrėti vežėjo, kuris naudojasi spektro analizatorius, patikrinsime, ar vaizdo vežėjas turi tam tikrų FM nuokrypis.

2 - Vienas klausimas: Ar įjungti vaizdo fiksavimo kai nuolatinės srovės lygis?

NandoPG

Labas,

Šifravimo sistema yra tiesiog ištrinti visus horizonyal ir vertikalus sinchronizuoja nuo vaizdo signalo, tada pridėkite duomenų paketų (komandų pakelių) į VBI dalis vaizdo signalą.
Garsas skaitmenines ir saugiame ir įdėti jį į horizontalų sinchronizavimą vieta.

Invertnoinvert egzistuoja duomenų paketus siųsti VBI dalis.
Bet aš ieškoti bendrų ir paprasta grandinė, kad aš galiu nustatyti, kad ç vaizdo statusas, jeigu jis yra apverstas, ar ne.
Kitaip tariant, kaip galėčiau jei video signalas yra apverstas, ar ne?
Taigi aš galiu pakeisti jį dirbti su savo dekoderis.

Ačiū

Dear friend ihave pabandyti labai svarbus cablecrypt dekoderis ir apverstos vaizdo.
fortunatly nėra 100% išspręsti šią.
geriausia man daryti buvo ištaisyti vaizdo signalo
su operacija stiprintuvas.
kai vaizdo klipas buvo apversta įtampa buvo
little daugiau nei normalus video.
su smithtrigger reguliuojamas ir flip-flop aš tai įtampa.
rezultatas buvo 90% teisingi.
Manau, kad padėtų jums little.
iki

Nežinau per daug apie Jūsų vaizdo šifravimo sistema, tačiau: PAL vaizdo signalai yra spalva trūkimo signalas tik po linija syncronizing signalas.Jame yra apie dešimt laikotarpių spalva nuorodą signalo 4,43 MHz.Kristalų pagrįstas VCO generatorius nuo 4,43 MHz uždaryta ant kad sprogo.Tuo atveju, signalas (įskaitant spalvų trūkimo) yra apversta tada spalva sprogo etape taip pat būtų apversta.Aptikti Circuit remiantis Kompozitorius ir stebėjimų kad spalva sprogo Fazių kaitos, galėtų tai būti idėja?

Labas,

Zerc, Ar galite atsiųsti man savo grandinės schema (aš, gali pakeisti jį gauti 100%, rezultatai)?
Ar žinote, kad bet kokia garso h soultion (at) CK?

Thanks again, arba visi kiti atsakymai,

Mieli draugai:
Dėl:
1 - randomic pobūdis laiko vaizdo sritis;
2 - vaizdo sinal su vartydami ne vartydami linijos yra prispaustas prie pat DC lygio
Esu tikras, kad virtualy neįmanoma laiku domenas, gali pripažinti, jei vaizdo signalą pats buvo, ar ne apverstos.
Norėdami sukurti grandinės remiantis PPM keisti vaizdo bendras eikvojamas laikas, kai ši PPM kintančios bus senssible (iki triger įtampos lyginamasis) po kelių vaizdo linijos dingo.
Taip pat galite pabandyti padaryti ką nors spalvos kanalą negalėtų atlikti mums visur, kai ši kanalą naudoja AMDSB-SC.
Kaip trūkimo signalas šiame Encoder natūra laikomi nepakitę, tai nebūtų naudinga.
Paklausyk manęs, tik taip, kad kartu su teise poliškumas vaizdo sužinoti pagrindinis signalas, bet viduje Baseband.
Atsiprašome, bet dėl patirties turėjau šioje anolog Encoder natūra aikštelė, I'm pretty sure about what I'm saying.

NandoPG

Geriausias būdas tai, ką jums reikia padaryti per

yra naudoti mikroorganizmų pic

kaip ir visi ar iš UK

gali atlikti filtro equassions

ir iššifruoti dėl skrydžio

Audio lengva iššifruoti

video gali būti sudėtinga

bet jeigu jums reikia tai daryti
padaryti darbo TTL CMOS arba lygiavertis

tada jį parengti kaip modelis

Modeliavimas
ruožtu modelį kodą
atkirsti dydis iki vieno Pic 84

Čia mes naudojame
pat "kartus per encrytion algurithm"
arba foea trumpam
kaip tai corect apibrėžimas jūsų tipo šifravimo

Turiu keletą dizainų kabelių dekoderiai

tik analoginės sistemos

ne visiškai skaitmeninių

skaitmeninės sistemos, yra labai sunku iššifruoti efektyviai
be 586 bent vairuotojo juos 115 kbps

tai Mėgaukitės

blogai dump dizaino ZIP

Mes Borg kataloge FM1

vėliau .....[Šią žinutę redagavo: nuo 2002-02-02 02:14 BORG]

Gerbiami Borgas:
Su derama pagarba, aš noriu žinoti, ką tu kalbi, jei tai reiškia, kad indentify ir vaizdo signalo poliškumas be susigrąžinti iš svarbiausių signalą buvo naudojamas kodavimo procesui.Taigi prašome siūlyti savo projektą kaip galima greičiau!

NandoPG

hi dear friends
nandopg turi teisę.iremember kad diferrence buvo tik 1mV bet su gera op amp.can imtis produkcija norite.
grandinė darbai tobula dauguma filmų
o ne futbolas, kur nėra rectifing įtampos diference.
jei aš rasiu grandinės duosiu jums
iki

Turiu idėja.Jei invertuotas signalas Jums tereikia nuspręsti, kuris iš jų yra teigiamas.Teigiamas signalas turės pačios poliarizacijos of sync, kaip 64us atgal.Dėl to jūs galite naudoti S / H, lyginamuoju paprasta logika ir analoginių multiplexor.

Gerai žemiau youll rasti nuotraukų kolekcija (schemos yra užtrauktukai)

im not saying Taip ji tikrai dirba

bet jis naudoja tą patį principą ir jiems Shure tai gali padėti jums

mažai
NANDO pg
Mūsų analoginė sistema čia yra to paties pobūdžio dalykas

Jūs esmės filtravimo teisinga tvarka signalų pic
įtraukdami juos kartu teisinga tvarka ir inpuiting juos

yra keletas pavyzdžių yra

Skirtingų approch

visi naudoti pic 508 509 arba 84 vienas naudoja 74[Šią žinutę redagavo: nuo 2002-02-03 01:41 BORG]

[Šią žinutę redagavo: nuo 2002-02-03 01:45 BORG]

Gerbiami Borgas:
Aš nugriebto visi viduje Exe, kurį įkėlėte bylas, bet man nepavyko rasti asmenų, kurie mums padeda spręsti Random Video inversija problema be atsigauna pagrindinis signalas.Ar galite man nurodyti atskirus failus, kurie šią informaciją?
Linkėjimai
NandoPG

Hi BORG,

Failai modchip kodai SA JERROLD dekoderiai naudojama JAV, Kanadoje ir Jungtinėje Karalystėje (manau) ne cablecryptcomcrypt.

Aš sutinku su nandopg, kad nėra jokios informacijos apie tai, kaip spręsti Random Video inversija problema be atsigauna pagrindinis signalas failai

AMR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back