grandinės įtampos perjungimo

A

Alberta

Guest
Labas,

Dirbu projektas EKG signalo processin ir naudojant vynai valdytojas.Tačiau problema yra ta, kad IPS doesnot priimti neigiamus signalus.Ir
aš maniau naudoti įtampos perjungimo (ty įtraukti dc lygio EKG signalas).Ar kas nors perduoti man grandinės ir perkėlimas įtampos suma yra 1 arba 2 voltų.Jei kas nors turi geriau nei tada taip pat pasakyk man.
Ačiū

Kaip labiausiai paprastas sprendimas, galite naudoti Įtampos daliklis su dviem varžai, vienas prijungtas prie signalo ir kitas VCC atitinkamai ADC nuoroda.Tai reiškia, kad signalo lygio mažinimo, pvz -20 proc 1 V shift arba -40 procentų 2 V (darant prielaidą, 5V VCC).Arba galima naudoti AC sukabinimo su Įtampos daliklis į ADC input apibrėžti įstrižinės lygiu.RC turi būti pasirinkta pakankamai didelė neiškreiptą signalo perdavimas.Manau, EKG vairo taip pat AC coupling sąsaja.Arba galite naudoti OP grandinė, kuri leidžia nustatyti signalo padidėjimas ir kompensuoti savarankiškai.

Alberta,
Jūs galite naudoti matavimo stiprintuvas pvz Analog Devices AD524.Prijunkite teigiamą įtampos nuoroda įvesties Kaisčiai perkelti produkciją į norimą sumą.Tai leidžia labai tiksliai metodą.Tikslumas yra ribotas tikslumą atskaitos įtampos ir kompensuoti įtampos poveikio, kuris paprastai bus labai maža.
Linkėjimai,
Kral

Kral rašė:

Alberta,

Jūs galite naudoti matavimo stiprintuvas pvz Analog Devices AD524.
Prijunkite teigiamą įtampos nuoroda įvesties Kaisčiai perkelti produkciją į norimą sumą.
Tai leidžia labai tiksliai metodą.
Tikslumas yra ribotas tikslumą atskaitos įtampos ir kompensuoti įtampos poveikio, kuris paprastai bus labai maža.

Linkėjimai,

Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back