grafinę vartotojo sąsają MATLAB

A

anupama385

Guest
Aš sukurti MATLAB GUI. Kaip įdiegti aukšto dažnio filtras jo? Ar kas nors man padėti?

rašyti filtravimo kodus arba skambinkite atitinkamos funkcijos viduje gui kodą. jei galite būti daugiau specifinių mes galime būti labiau naudingas.

parašyti filtravimo kodus arba skambinkite atitinkamos funkcijos viduje gui kodą. jei galite būti daugiau specifinių mes galime būti labiau naudingas.
turiu 3 rūšių failus reikia skaityti csv Dat ir txt failo. Pateikiami duomenys yra skaityti ir rodomas GUI kryptis. Tačiau dėl kai kurių triukšmo, jis nėra pakankamai aiškios. Man buvo pasakyta, įgyvendinti aukštos pralaidos filtras taip, kad kai triukšmas gali būti pašalintas. Jis tada sklypai spectrogram. Tikiuosi esu aiškus:)

galite pridėti kitą mygtuką į savo GUI, kuri filtruoja jūsų duomenis. arba galite įtraukti filtravimas į esamą kodą. jei jūs įtraukiate mygtuką, filtrai duomenys ir sklypų jo spectrogram. Jūs galite padaryti tai ant mygtuko kodas kodą skyriuje.

Ačiū už idėją:) Ar turite idėją, kaip filtravimo kodas turėtų būti ....?

galite naudoti MATLAB filtras projektavimo įrankis. ji yra labai naudinga.

Ar jūs tiesiog man papasakoti daugiau apie tai ... Noriu pasakyti kodus ar kai kurių kitų sprendimų ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back