Gr8 dalykų Video paskaitos iš geriausių universitetų

A

all_vlsi_2007

Guest
Sveiki visi Yra Gr8 stuff VIDEO paskaitas aukščiausio lygio universitetais berkely ir kitų universitetų laisvos, neto ... arba eikite į www.freevideolectures.com bet vienos darbo VLSI (analoginis / skaitmeninis), DSP gauti visų tų dalykų labai padėti. Jei vyksta BTECH / MTECH (elektronika), tikrai padės jums visiems .... Turėjau visų tų paskaitų kopiją, jei kas nors reikia Problemos, susijusios su didelės spartos interneto, tai PM man, aš galiu pateikti jums visus tuos lecture.It DVD apie 40GB duomenų. Taigi visus pačius geriausius ir turi turėti išvaizdą kartą ......

Prašome leiskite man žinoti, jei turite rasti bet kurios kitos svetainės, pavyzdžiui, ...

Labas, Iam daryti mano ME (Taikomosios elec) ir lankiausi svetainėje, kad u've paminėti. Jo tikrai malonu matyti, kad ir ačiū už šią naudingą informaciją. Tačiau pagrindinė problema, atsisiųsti tuos failus, nes mano prasta interneto greitis. Ar u PLZ siųsti, kad toliau išvardytų DVD adresą. Ši medžiaga bus tikrai naudinga, seminarų ir kitų švietimo tikslams. Prašome atsiųsti man kopiją, kad DVD adresu Manikandan.R, 62/72, Thiruvalluvarpuram, 2nd Street, choolaimedu. Chennai-94 Indija. PIN KODAS: 600.094.

Labas All_vlsi_2007, aš esu domina DVD, kad turite pasiruošę. Prašome leiskite man žinoti, kaip aš galiu kontaktinių jums gauti kopiją vaizdo paskaitas.

Sveiki, Man reikia tik vaizdo Elektronika. Gal galėtumėte pasidalinti ja?

Hi i am mano magistro Vokietijoje ir man reikia visus video paskaitos, susijusios su elektronika, ASIC ir VLSI ir elektrotechnika DVD. Mano adresas yra taip Ramkumar Ganesan, 315, Wichernstrasse 18, Erlangen, 91.052 Vokietija

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back