Grįžti į pradžią po to, nutraukti?

I

ipunished

Guest
Aš suprantu, kad kai nutraukia įvyksta mikro valdiklio grįžta ten, kur jis buvo išvežtas iš .. bet mano nutraukti sudaro stop signalo jungiklį, ty po iterrupt aš noriu jį sustabdyti viskas .. mano kodą sudaro paleidę, o variklis (1) linijos .. po aparatūros nutraukti spaudžiamas jis turi nutraukti viską, o tada vėl laukti paleidimo mygtuką bus štampuoto .. Maniau, iš kurios skambinama, paleidimo mygtuką funkcija ISR, bet kad liks krūvos nepadengtu. bet kokiu būdu gauti apie tai?

gal galėtumėte įdėti savo kodą ir schematiškai ... Taip pat galite paminėti po aparatūros nutraukti spaudžiamas jis turi nutraukti viską, tai reiškia, kad norite valdytojas pats išsijungia, ar tik variklis ... Jei norite visą sistemą [valdytojas per] su išjungtas galiu duoti vieną išeitį ... Tai gali būti atlikta įgyvendinant nedidelių aparatūros grandinė ... Naudojant ar vartai [74HC1G32] ir apkrovos jungiklis [FPF2100] galite pasiekti šį vieną ... Ar vartai yra du įėjimai [A ir B] B, prijungtas mygtukas [mygtuką viename gale bus eiti į indėlį ar vartams ir kitiems galutiniams eina į VCC su išgriauti rezistorius] ir turėtų gauti prijungtas prie GPIO valdytojo, produkcijos AR vartai [Y], turėtų gauti prijungtas prie DĖL [3. kaištis] iš FPF2100 [su išgriauti rezistorius] ... Vout [5. Kaištis] iš FPF2100 gaus prijungtas prie VCC iš mikrovaldiklio ... Logika labai paprasta, kai paspaudžiate mygtukas, AR vartų galia bus didelė, kad yra prijungta prie apkrovos pereiti tada galia eina į kontrolierius ... Į savo programą padaryti GPIO didelės [kuris yra prijungtas prie kitų įvesties AR vartų], tada nuolat galia eina į kontrolierius ... Tada stabdymo jungiklis paspaudžiamas, stabdymo viskas [Patinka tai, ką papasakojo] ... Vėlgi pradėti pereiti presuoti, įranga rūpinsis viskas [Išskyrus priėmimo GPIO aukštos ]...: šypsena:

Dėkojame už išsamų atsakymą, kandhu, bet I dont wanna ruožtu mikrovaldiklių visiškai nutraukė, nes po pertraukti, aš noriu jį laukti pradėti mygtuką dar kartą, aš tik noriu tahts po stabdymo jungiklis paspaudžiamas jis tiesiog sustoja viskas , i tai, kad visos produkcijos, uostų, tačiau po to aš noriu jį laukti pradėti switchg vėl 0 siųsti .. mano kodas ISR kaip ir dabar yra tik iš parduotos produkcijos uostų 0 siuntimo = /

Jūs galite pakeisti kodą į ISR rutinos, ir naudoti paprastą kilpa laukia perjungti būti spaudžiamas iš naujo. Kai jis yra spaudžiamas pradėti everthing išeikite rutina.

| Maniau, kad bet įpratęs jį palikti krūvos blogai .. Aš turiu galvoje, kai mikrovaldiklių eina į ISR, ji saugo tai, ką jos daro dėl kamino ir tada grįžti ir pasiimti ..

Jo geriau jums įdėti kodą čia ... Tada kas nors duoti tirpalo jūsų problema ...

Įvesdami rutinos, sustos nutraukti procesą. Jis tik saugo atgalinį adresą. Jūs turite kažką panašaus į Išsaugoti registruose. stabdymo varikliu. perjungti visus rezultatus iki nulio. Ciklas laukia perjungti būti spaudžiamas dar kartą. pradėti motorinių atstatyti rezultatų. pervesti bet nutraukti vėliavas atstatyti registrus [I ] išvežimo ISR [/I]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back