Grįžtamieji išskyrimas, LNA

A

aryajur

Guest
Aš sukūrė LNA 0.25um CMOS procesą, ir aš esu imituoti Spectre RD. Esu siekia atvirkštinio Izoliacija (S12)-40dB, bet visi dabar gaunu IS-30dB. Kokie yra veiksniai, dėl kurių atvirkštinės izoliacija priklauso? Kaip aš galiu jį patobulinti? Aš naudoju Induktyviai išsigimė, bendro šaltinio topologijos Cascode.

Pabandykite naudoti dviem etapais. Taip pat galite pabandyti naudoti dvigubai cascode. Tai antrą bendrą vartai tranzistorius ant dabar įtraukti etape. Kitas veiksnys, kad jūsų simuliatorius negali apimti išdėstymo poveikis. Bus elektros ir magnetinio sukabinimo aplink savo grandinę, kuri gali turėti žalingą poveikį jums.

Dauguma būtų gana laimingas su 30 dB vienam etape. Naudoti kelis etapus, jei reikia daugiau, bet monolitinis luste, nereikia tikėtis stebuklo, dėl įžeminimo plokštės parazitinės induktyvumas.

Kas yra operacijos dažnis? Aukščiau 5GHz? -30dB paprastai pakanka daugumai siųstuvas atvejais. Darant prielaidą, kad LO galia yra 0dBm RF-Lo izoliacijos - nuo -30, kad LO LNA įvedimo išskyrimas (-30) + (-30) = -60 ir LO galios LNA įvedimo-60dBm. Ir dažnių filtras suteikia papildomos attenutaion. Tiesioginio žemyn imtuvas, ši problema yra daug rimtesnė, nes jis sukelia bendro kanalo trukdžių. Ir, Jūsų nuomone, jų naudojimą?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back