GPS projektą.

N

Nart

Guest
Aš noriu padaryti gps project.But i dont know, nieko, kur galima start.is ten kas nors nori man padėti:)

wat rūšies projektas norite padaryti ...?? padaryti programinę įrangą, daro teorinę analizę, įranga ...?? Dirbu įgyvendinimo GPS imtuvas algoritmas MATLAB. Aš pradėjau tai daryti keletą mėnesių atgal. Iki šiol aš baigti teorinė dalis (ty tyrė, kaip GPS imtuvas veikia ir kaip vieta yra apskaičiuojamas).

gali daugiau papasakoti apie projektą, ty. Ką norėtumėte daryti?

[Quote = abhinandan_verma1313] Dirbu įgyvendinimo GPS imtuvas algoritmas MATLAB. Aš pradėjau tai daryti keletą mėnesių atgal. Iki šiol aš baigti teorinė dalis (ty tyrė, kaip GPS imtuvas veikia ir kaip vieta yra apskaičiuojamas). [/Quote] Tai tvarkingas. Programinė įranga imtuvai tvarkingas. Ką jūs naudojate kaip RF priekis?

Labas abhinandan_verma1313 galite u susisiekti su manimi elektroninio pašto hamidraza22 (at) hotmail.com i wana turėti informacijos apie GPS

[Quote = Semin] [citata = abhinandan_verma1313] Dirbu įgyvendinimo GPS imtuvas algoritmas MATLAB. Aš pradėjau tai daryti keletą mėnesių atgal. Iki šiol aš baigti teorinė dalis (ty tyrė, kaip GPS imtuvas veikia ir kaip vieta yra apskaičiuojamas). [/Quote] Tai tvarkingas. Programinė įranga imtuvai tvarkingas. Ką jūs naudojate kaip RF priekis? [/Quote] aš nedarau aparatūros įgyvendinimo imtuvas ... tiesiog rašyti MATLAB kodas imtuvas ...

Ar galite atsiųsti man visus failus, kuriuos jūs apie gps.my projektas sekimo priemonių su kompiuteriu naudojant gps.i naudosis atmega128 šiame project.it nėra modeliavimas. e mail: burakaytan@gmail.com ačiū.

[Quote = Nart] Ar galite atsiųsti man visus failus, kuriuos jūs apie gps.my projektas sekimo priemonių su kompiuteriu naudojant gps.i naudosis atmega128 šiame project.it nėra modeliavimas. elektroniniu paštu:. burakaytan (at) gmail.com ačiū [/citata] Hi ... Aš tiesiog failus ir knygas, kurių kai apie teorijos, susijusios su tema Išsamiau ... tiesiog matematinę analizę ... aš neturiu su manimi kodas ... jei jums reikia ne pagalbos teorijos, duok man žinoti ... atsiųsime jums kokia aš ...

Sveiki Nart aš įgyvendinama GPS projektą Automobiliai navigacijos sistema 8051. Iš Atmega128 pasirinkimas yra puikus, nes ji 2 serijos uostuose, todėl jūs galite sąsaja GPS iš vienos pusės ir sąsajos kompiuterį nuo kitų. Jūs sąsaja GPS kaip juodąją dėžę. you dont reikia žinoti, kaip GPS veikia, o ne žinoti, ką jis išėjimai. Kai GPS prijungtas prie maitinimo įtampos ji generuoja serijos data.You galite naudoti Hyper terminal "tipo programą langų pamatyti tokius duomenis (apie spartą) potvynių. produkcijos serijos duomenų taip NEMA protokolas, turite koti kas NEMA apima interneto, kokios sritys ir kaip jūs galite gauti informacijos apie padėtį iš NEMA duomenis. Aš sukurtas C programa dekodavimo NEMA. Galiu rašyti tai už jus, jei jus domina

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back