GPRS ry ¹ ys Nuo Viena GPRS modemo į kitą?

M

m_h_heydarchi

Guest
Sveiki aš noriu prisijungti iš vieno GSM / GPRS modemas į kitą GSM / GPRS tinkle. Abi GSM / GPRS modemai yra tas pats. Gebu vartoti Telit, Sim300 arba Q2403A (WAVECOM) Modemai. Aš noriu žinoti, kaip aš galiu prisijungti iš vieno modemo į kitą, kai aš ne IP modemus. Tiesiog, aš žinau, telefono numerį, modemo. aš žinau, IP yra dinaminis, GPRS tinklo. Prašome vadove man. Ačiū [/b]

Turite turėti paslaugų planas iš savo paslaugų teikėjo, kuris leis jums priimti įeinančius prašymus užmegzti ryšį. Pagal nutylėjimą visi paslaugų teikėjai, kad aš žinau jau, kad neįgalūs. Taigi, ką jums reikia padaryti, tada yra bendrauti priskirtą IP adresą įtaisai vieni kitiems. Tai galite padaryti siųsdami SMS žinutę, siunčiant juos į serverį, kurį galite naudoti talpyklą adddress arba naudojant dinaminį IP prieglobos paslauga.

Mano norimą ryšio rūšį yra TCP, aš noriu naudoti gyvas ryšys. Aš galiu naršyti puslapius (pavyzdžiui, www.google.com , ir tt) ir siųsti elektroninio pašto pranešimus mūsų serverį (SMTP serveris). Bet aš noriu žinoti, kaip aš galiu prisijungti prie kito GPRS modemo, kai tik aš žinau, telefono numerį. Noriu, kad galėtumėte susisiekti tiesiogiai su kitu GPRS modemo be SMS, kad yra mano IP adresą. Ar yra koks nors būdas rasti IP telefono numerį? Ar yra koks nors paslaugų šiam tikslui?

[Quote = m_h_heydarchi] Ar yra koks nors būdas rasti IP telefono numerį? Ar yra koks nors paslaugų šiam tikslui? [/Quote] Jei mokate savo serverio teikėjo turėti "fiksuotą IP adresą ', modemas IP adresas yra dinamiškai priskirti. Todėl nėra jokio būdo nustatyti, kas tai yra iš telefono numerį. Tai tarsi klausia, kam suteikti kompiuterio IP adresą, pagrįstą adresą.

Labas m_h_heydarchi, Ar galite atsiųsti laišką su GPRS ry ¹ ys su AT komandomis? Jūs rašote į šį postą, kad galite tai padaryti. Prašome parašyti AT komandų, kad naudoti ją į šį postą už pagalbą. Ačiū.

Labas GSM Žmogus aš turėti skirtingą požiūrį šioje byloje. Kadangi paslaugų teikėjas suteikia IP klientams, jis gali turėti peržvalgos lentelę, kurioje kiekvienas IP ir telefono numerį. Tada mes turime už paprašyti telefono numerio IP komandą. Bet galbūt jis nebuvo peržvalgos lentelę ar komandą, kuri teikia šią paslaugą už mus. [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 9 minučių: [/color] [/size] Sveiki hne573 aš telit "GM862" modulį šiam tikslui. Ji turi tam tikrą siuntimo paštu komandas. Jūs galite jį atsisiųsti ir skaityti AT komandų sąrašas. Duomenų lapo yra keletas komandų, mėginius. Aš įdėsiu čia seka mano ryšys greičiau.

[Quote = m_h_heydarchi] Labas GSM Žmogus aš turėti skirtingą požiūrį šioje byloje. Kadangi paslaugų teikėjas suteikia IP klientams, jis gali turėti peržvalgos lentelę, kurioje kiekvienas IP ir telefono numerį. Tada mes turime už paprašyti telefono numerio IP komandą. Bet galbūt jis nebuvo peržvalgos lentelę ar komandą, kuri teikia šią paslaugą už mus. [/Quote] jokia su paslaugų teikėju, kad žinau, jau šią paslaugą.

Ei, atrodo tu hve dirbo GSM / GPRS daiktų siuntos. Man reikia pagalbos. Aš naudoju sim340 GSM / GPRS modemas ir aš noriu, kad galėtumėte susisiekti GSM / GPRS modemas su kitais GSM / GPRS modemu. Aš įtvirtinsiu ryšys sėkmingai neskaidrios režimas CVPD prašo, bet dabar aš noriu sukurti ryšį skaidriai režimu. gali u plz man atsiųsti komandų rinkinys, kurios yra būtinos, kad galėtumėte susisiekti du modemus skaidriai režimu. Kaip neskaidrios CVPD prašo ne IP ir kt reikalaujama, mums reikia bet jei skaidrus CVPD prašo IP? Ar skaidrią konkurso pat kaip GPRS?

Stengiuosi, DIAL VAIKAMS numeris duomenù ry ¹ IŠ MANO GPRS modemo. BET aš Nepavyko prisijungti bet tą patį, jei aš bandau prisijungti FRO balso skambučio iškart CONNECT .... Duomenų ryšiui .. ATDT +919999955555 DĖL BALSO KVIETIMAS .. ATDT +919999955555; PLZ help me sutvarkyti mano problema

Tiesioginio susisiekti galite sukonfigūruoti užsakymą APN su savo paslaugų teikėju, taip modemai bus prijungti per savo asmeninį VPN tiesiogiai. Kitas būdas yra nustatyti paprastą serverį, arba su DNS ar visą TL, todėl modemo siųs savo vietos IP šį prisijungti serveryje. Vėliau gali querry reikalaujama paskirties modemo duomenų bazę, remiantis tam tikra asmens tapatybės dokumento numeris arba telefono numerį ir siųsti paketus tiesiai nuo modemo į modemą, viduje operatorių tinklu, o ne būtinybės išeiti operatorių IP prie interneto. Bet manau, kad geriausia yra nustatyti jūsų vartai viduje operatorius taip jūs galite patekti į serverio tiesiogiai, įskaitant SMS serverio. Kaip aš mačiau, aš gauti daug ping iš kitų modemų viduje neto, daugiausia dėl pašto ir kitų dalykų.

Aš naudoju GSM modemo remiantis SIMCOM300 modulis, kuris TCP steką. Aš naudoju SIM iš "Airtel". Aš daviau APN = airtelgprs.com, uid = svečias, pwd = svečias dns = 202.56.240.5 ir 202.56.230.5. Aš daviau šias komandas:>> AT + CGATT = 1 / / prisegti prie GPRS AT + CGDCONT = 1, "IP", "airtelgprs.com" / / define PDP kontekste (cid, PDP tipas, APN) AT + CDNSCFG = "202.56.240.5", "202.56.230.5" / / CINFIGUR DNS serverio PIRMINĖS & VIDURINĖS AT + CSTT = "airtelgprs.com", "svečias", "svečias" / / START UŽDAVINYS DUOTI APN UID IR Darbuotojų komandiravimo AT + CIICR / / auklėti BEVIELIO RYŠIO SU GPRS Tai užtrunka šiek tiek tuo + CIFSR / / Gauti local IP ADRESAS AT + CIPSTATUS

PIRMOSIOS MODEM aš turėjo gauti, bet i dont string. Kažkur darau kai klaida ... Ar kas nors pasakykite.
Geriausias darbo būdas sujungti du modemus žinant jų IP adresas yra: Serveris:
Code:
 AT + CGATT = 1 AT + CSNS = 4 AT + CSTT = "Interneto ","","" AT + CIICR AT + CIFSR AT + CLPORT = "TCP", "8080" AT + CIPSERVER AT + CIPSEND AT + CIPCLOSE AT + CIPSHUT
KLIENTO:
Code:
 AT + CGATT? AT + CSNS = 4 AT + CSTT = "Interneto ","","" AT + CIICR AT + CIFSR AT + CIPSTART =" TCP "," 188.33.176.204 "," 8080 "AT + CIPSEND AT + CIPCLOSE AT + CIPSHUT
Išbandykite ją. Darbai man dėl sim300/548

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back