GPRS ry ¹ io problemos: nėra duomenų iš serverio

T

tranjimmysd

Guest
Sveiki, bandau prisijungti SIMCOM300 į TCP prievadas 80 žiniatinklio serveryje, naudojant komandą AT maniau hyperternimal. Atrodo, ryšys yra OK. Problema yra, kai aš naudoju paprastą "GET" komandą paprašyti HTTP puslapio. Aš turiu ne dalykas iš žiniatinklio serverio. Gerai AT + CGDCONT = 1, "IP", "internet2.voicestream.com" OK + CSTT = "internet2.voicestream.com ","","" Gerai + CIICR Gerai 10.178.85.135 CIFSR + AT + CIPSTART = "TCP", "71.18.20.91", "80" / / prisijungti prie HTTP TCP portas www.vnbtech.com Gerai CONNECT Gerai AT + CIPSEND> GET / HTTP/1.0 SIŲSTI Gerai Po šį tikėtis gauti atsakymą iš serverio, bet nieko ateis HyperTerminal. Ar galite kas nors man padėti? Ačiū

Sveiki, Tai yra žingsniai, aš laikytis, siekiant gauti iš "Google" "parametrus". 1. + cipstart = "TCP", "72.14.215.99", "80" Gerai CONNECT Gerai + cipsend> Gauti / preferencijų hl = lt HTTP/1.1 ^ m ^ j Host:? www.google.co.in ^ m ^ j ^ m ^ J ^ Z SIŲSTI Gerai arba 2. + cipstart = "TCP", "72.14.215.99", "80" Gerai CONNECT Gerai + cipsend> Gauti http://www.google.co.in/preferences?hl=en HTTP / 1.1 ^ m ^ j ^ m ^ j ^ z SIŲSTI Gerai galėčiau sugebėti patikrinti pagal užfiksuoti HyperTerminal ir įklijuodami pačiu TextPad arba iškarpinę ir pervadinimo failą HTML. Galėčiau gali pamatyti turinį. Net i tryied kai Othe atsitiktinių serverių ir i galėtų galės pamatyti dauguma turinio. Net nuolat sekti pranešimų SIM 300: atviro interneto svetainėje HyperTerminal Linkėjimai Višnu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back