GND ir POWER sluoksni

H

henrywent

Guest
hi there,
kurios metalo sluoksniu jums naudoti GND ir VDD stebėti, kai sako, metalo 1 GND ir metalo 2 VDD, kai sako, metalo 2 abiem.nes aš naujas analogas išdėstymą, I really
don't know kurios sluoksnį naudojimo sąlygas palengvinti įdarbinimo ir route.When ir baigti savo ląstelių, maitinimo linijos tik mano visą išdėstymas atrodo purvinas.Man reikia jūsų patarimų, kaip vieta ir būdas galią stebėti (GND ir VDD).ačiū!
linkėjimai,
Henry

Max Henris

Paprastai reikia naudoti vieną iš savo viršų metalų energijos skrydį CHIP lygiu siekiant sumažinti IR lašų.Kas metalo pasirinkti priklauso nuo metalo vamzdis, prieinami jums, jei turite 7 sluoksnių su trimis storu sluoksniu galite pasirinkti maršrutą VDD į metalo 7 iš trinkelėmis ląstelėms ir maršruto GND po jo metalo 6, sutaupyti vietos maršrutą kanalais ir duoti sau šiek tiek atsieti.Jei turite tik trys sluoksniai tada, kad yra mažai tikėtina galimybė.
Į ląstelių lygiu, aš paprastai maršrutą ir VDD ir GND į metalo 1 horizonally, tai aš galiu iš čiaupo tiesiai į mano dabartinis veidrodėliai, apsaugos žiedų
ir tt Aš tada naudokite metalo 2 tik vertikalios maršrutą ir metalo 3 horizontali.Būtų malonu naudoti metalinius 1 tik horizontalus, bet prevelance iš guardrings tt paprastai, kad nepatogi strategija.
Reikėtų priminti, kad tai tik gairės, galų gale sprendimas ateis į

- Bloko funkcijos (didelės srovės / aukšto dažnio reikės storio aukšto kamino metalai)
- Metalisation parinkčių
- Aukščiausio lygio reikalavimus (kas yra energijos strategija luste aukščiausio lygio?)

Kuris darbas turėtų būti atliekamas nuo pradžios išdėstymą?maršruto projekto VDD ir GND keliai į viršų ir po sluoksnio ar maršruto išsamiai ryšių grandinė?

Aš apskritai bandyti maršruto elektros linijos pirmą ir bandykite ir sumažinti jo trukmę, o maždaug priėmimo skyrių dėl pagrindinių išdėstymas

Kai kuriose procesas m1 lakšto varža yra didesnė nei visų kitų metalų, nes jos mažiau storis.Todėl išvengti POWER / GND maršrutą m1.
-Dinesh

Jūs turite padaryti galia maršrutą pirmą ..kaip signalo maršrutą ......tačiau reikia nepamiršti, idealios erdvės jums gali tekti signalo maršrutą, o darai energijos maršrutą po pateikimo blokas ......Po 9 minučių:[quote = "Pat_Mustard"] Sveiki HenrisĮ ląstelių lygiu, aš paprastai maršrutą ir VDD ir GND į metalo 1 horizonally, tai aš galiu iš čiaupo tiesiai į mano dabartinis veidrodėliai, apsaugos žiedų
ir tt Aš tada naudokite metalo 2 tik vertikalios maršrutą ir metalo 3 horizontali.Būtų malonu naudoti metalinius 1 tik horizontalus, bet prevelance iš guardrings tt paprastai, kad nepatogi strategija.Pat, kas jiems gauti iš to, kad jūs naudojate metalo 1, pagrindinės šakos ir metalo 2 ir 3 dalyse subbrances galios maršrutą ...
Manau, kad tai nėra geriausias būdas .....dabartinių apdorojimo ir parazitinės aukštojo metalo (2 ir 3) yra geriau ....taip manau mes turėtume naudoti metalinius 3 ir metalo 2 pagrindinės tiekimo .....

Leiskite man žinoti jūsų nuomonę.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back