GLCD KS0108 Dummy skaityti.

A

atferrari

Guest
Nuo KS0108 datsheet minima manekeno reikia skaityti, kurių rezultatai turėtų būti sunaikintas.

Mano klausimai:

) Tai manekeno skaityti turi būti padaryta:

Tiesiog pirmą kartą aš perskaičiau RAM duomenis, po to iš naujo?

Kiekvieną kartą, kai noriu skaityti duomenis iš atminties?

Pirmą kartą po to reset ir pirmą kartą po to, rašyti?

B) Koks įvykis antrojo svarstymo?Kitaip tariant, tiesiog pareikšti El PIN aukšto ir žemo tada vėl kyla antrajam svarstymui?

Ačiū už bet kokią pagalbą.

Labas,

Yra galimybė į programą, kad glcd su 18F surinkėjas, bet jo sunkiau, nei modernių padaliniuose, nes ekranas naudoja dvi ks0108 valdikliai, ir jūs turite kontroliuoti ir iš jų atskirai, taip pat ji yra lygiagreti vienetas užima uostų apkrovą paleisti, palyginti su šiuolaikinės serijinės / SPI vienetų.

Dummy Skaitykite yra, kai jūs naudojate daugiau funkcijų kontrolės duomenimis.
Kai Saugotojai Rezultatų jo duomenys yra saugomi glcds Rodyti RAM, ir, jei norite perskaityti atgal šiais duomenimis IPS, kad Jūs turite padaryti Dummy skaityti.
Tai įkelia savo produkciją registrą ir tik reikia daryti, kai pradėti naują skaityti / adresą seka.

Nėra kitų Dummy skaito / rašyti reikia, kad aš žinau

gerai accoding lape, jums reikia manekeno skaityti kiekvieną kartą reikia perskaityti DATA RAM (ne statusas REG) so ..jei jūs skaitote tik vieną poziciją, tu turi jį skaityti du kartus ...(pagal duomenų lapo), jei jūs skaitote dviejų ar daugiau baitų, kad manekeno skaityti, o tada skaityti visus jūsų bytes ....

visi pagal lapo gavau nuo paprasto google paieška ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back