Gidas man daugiasluoksnės spausdintinių plokščių projektavimo

• Thread starter ramalakshmi.chandana
  • Start date
R

ramalakshmi.chandana

Guest
Sveiki visi, esu pcb dizaineris, iki šiol aš sukurta tik 2layer lentos. Dabar aš noriu sukurti daugiasluoksnės spausdintinių plokščių (4layer). Šiuo naudojant sluoksnio viršuje ir apačioje, kaip signalo sluoksniai 2 sluoksnį GND sluoksnis ir 3th VCC sluoksnis sluoksnis. kartu suteikiant Gerber duomenų gamintojais nėra būtina užpildyti visas plotas, 3 ir 4 su vario (GND ir VCC)? ar man reikia kilpa, pavyzdžiui, tinklinio audinio akies kraštinės ilgis? kaip mes galime matau PCB po gamyba Mačiau daug daugiasluoksnės PCB, bet aš nesupratau .. kaip vidaus sluoksnis stackups be.can bet ir vienas šviesti man šiuo klausimu .. - Rama lakshmi.ch

Sveiki Ramalakshmi stackup ir 4 sluoksnio nurodėte vidinis dviejų sluoksnių atitinkamai 2 ir 3, kuris yra naudojamas GND ir VCC yra vadinamas Lėktuvai daugiasluoksnės plokštės terminologija. Pats pirmasis žingsnis maketo sukūrimas STACKUP sąrankos. Jeigu jūs nuspręsite sluoksnių skaičių ir tada apsispręsti, kokie sluoksniai turėtų būti Signalo sluoksnių ir plokštumos sluoksnių. Plokštumoje sluoksniai gali būti Teigiamos ir neigiamos sluoksnių. Teigiamą jums bus abled užpildytą vario, kur, kaip ji yra priešais neigiamas sluoksnių. Nėra priemonė PCB vidinių sluoksnių po gamyba. Jūs galite pamatyti tik outter 2 sluoksnių viršutinis ir BOT. : D PCB projektavimas Pramogos mane Mashak.M

Taip pat norėčiau pasiūlyti jums eiti per šias knygas .. (ebooks šiame forume atsisiųsti) 1) pateikė Christopher T. spausdintinės plokštės dizaineris nuoroda Robertson. 2) spausdintinės plokštės vadovas Klaidas f.coombs. Tada, jei jūs ketinate padaryti didelės spartos dizaino aš norėčiau pasiūlyti šių 3) signalo vientisumą klausimus ir spausdintos plokštės projektavimas 4 upelius Douglas) signalo supaprastinta Ericas bogatin gylis apie signalo knyga .. 5) Didelio greičio signalo sklidimo Howard w.johnson. Jūs gausite mažą kainą leidimas (5) Didelio greičio signalo sklidimo Howard w.johnson. ) Čia Indijoje maždaug R 300 / - Taip pat naršyti įvairias pareigas šiame forume ... Gaukite pagrindai teisę tada savo lengviau sužinoti daugiau:)

[Quote = ramalakshmi.chandana] Sveiki visi, o Gerber duomenų gamintojais yra kokių nors būtina užpildyti visą plotą, 3 ir 4 su vario (GND ir VCC)? Ar man reikia kilpa, pavyzdžiui, tinklinio audinio akies kraštinės ilgis? mes aš galiu matyti, po gamybos PCB - Rama lakshmi.ch [/quote] Jūs galite naudoti kaip gruntą / Vcc arba signalo vidinis sluoksnis. Arba tiek simultaneouly (kai sluoksnio dalis gali būti naudojama vienam tikslui ir keletas kitų). Antra, tai yra gera idėja, kad vienas sluoksnis, skirtas žemės ir visus sluoksnis pripildytas vario, trys pasiekti dalykas, ji gali veikti kaip skydas (jei reikia), antra, jis bus sumažintas žemės triukšmas, trečiųjų, jis duos daugiau PCB jėgų taip, palyginti su signalo. Po gamyba Jūs negalite matyti exept vidinis sluoksnis, kai juoda ieškote atspalvių takeliai. 4 sluoksniu, šiek tiek daugiau abvious, bet už kelių sluoksnis bus problemų ieškoti ar pamatyti visas sluoksnis. bet per rentgeno ir tt

Tai tikrai geras pagrindiniai jam turėti pagrindines žinias apie mutilayer PCB dizainas: D [citata = smith_suez] Taip pat norėčiau pasiūlyti jums eiti per šias knygas .. (ebooks šiame forume atsisiųsti) 1) spausdintinių grandynų valdybos dizaineris Christopher T. nuoroda Robertson. 2) spausdintinės plokštės vadovas Klaidas f.coombs. Tada, jei jūs ketinate padaryti didelės spartos dizaino aš norėčiau pasiūlyti šių 3) signalo vientisumą klausimus ir spausdintos plokštės projektavimas 4 upelius Douglas) signalo supaprastinta Ericas bogatin gylis apie signalo knyga .. 5) Didelio greičio signalo sklidimo Howard w.johnson. Jūs gausite mažą kainą leidimas (5) Didelio greičio signalo sklidimo Howard w.johnson. ) Čia Indijoje maždaug R 300 / - Taip pat naršyti įvairias pareigas šiame forume ... Gauti jūsų pagrindus teisė tada lengviau sužinoti daugiau:) [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back