Geriau grįžti nuostolis rezultatų Wilkinson POWER SPLITTER

C

chailingleow

Guest
Hi all,

Kiekvienas, kaip pagerinti grąžinimo nuostolių rezultatų Wilkinson POWER SPLITTER? Ačiū

Jūsų klausimas nėra aiškus.Ar kuriate savo skirstytuvo ar jau turiu vieną?Kas yra dizaino detalės?Jei projektavimo turite teisę naudotis perdavimo linijų ir jungtys.Per 2 Ohm 50-way splitter Jums reikės dviejų 70,7 omo linijos ir vieną 50 Ohm linija, viską apie Z bangos ilgio.Taip pat labai svarbu turėti teisę Footprints už jungtys.Kitas taškas yra pralaidumo.Wilkinson splitter yra siauro dažnių prietaisas.Priklauso centrinis dažnis, galite tikėtis gero grąžinimo nuostolis pralaidumo apie 20%, tačiau net 40% S11 & S22 vis dar gali būti priimtina.Jei nėra pakankamai pralaidumo jums gali pastatyti kaskadowymi Wilkinson.Gera pradžia knyga gali būti ši: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=188014&highlight = In case you need it.
Negalima pamiršti, izoliuoti rezistorius.Jei naudojate spausdinti perdavimo linijų FR4 substrato paprastai pakanka iki 4, o kartais net ir 5 GHz, bent 2-way splitter.I made 2-way Wilkinson dėl dvigubo sluoksnio FR-4 3 - 5 GHz dažnių juostoje ir gavo priimtiną parametrai.Pastatas 4-way Wilkinson dėl dvigubo sluoksnio lenta nėra lengva, tačiau įmanoma užduotis.

Nuoširdžiausi linkėjimai,
RF-OM

Labas,

Noriu Insertion Loss apie 13dB ir izoliacijos 5.5dB.
Aš jau turiu vieną circuit.But man reikia pagerinti savo parameter.If U turite gerą dokumentą kaip dizainas Wilkinson POWER SPLITTER savo spec, pls email me.Thanks už pagalbą ..

S23 (izoliacija) 5,5 dB, nėra didelė problema.Bet vėl, tu negali pasakyti, kas yra dažnumas ir tai, kas jų konstrukcijos tipą.S11 13 dB, yra sunkiau gauti.Patikrinkite knyga, kad aš sakiau jums, ir jūs rasite keletą gerų informacija.Yra knygos apie skaldytuvai aikštelė, bandykite "Google" paiešką, ir gausite daugiau informacijos,.

Geriausi reards,
RF-OM

Labas,

Dažnis nuo 10MHz iki & GHz.what do u tai pagal konstrukcijos tipą?
Ar galiu sužinoti, kokia knyga ir rekomenduoti?, Nes yra keletas ten ir ji užims daug laiko, kad jos galima atsisiųsti .. tada ji gali siųsti man e-mail nei jo lengviau ..

Ačiū

Gerbiami chailingleow,
Na, mano sveikinimai su tokia sudėtinga užduotis.Tikrai niekas off-the-shelf splitter veiks toks didelis diapazonas.Jūsų tikslas yra arti mano.Šiuo metu aš dizainas splitter už 5-5.000 MHz.Manoma, kad yra neįmanoma, tačiau beveik prieš 50 metų vienas iš mano bendradarbiais ir mokytojai mane išmokė puikiai inžinerija taisykle: jūsų akys gali būti baisu, bet rankos daro.Nuo to aš naudoju šią taisyklę ir jos tikrai veikia.Tam tikroje situacijoje, jei jūs tik Wilkinson Combiner sprendimas yra tik vienas būdas ją kurti: naudoti įvairių etape Wilkinson.Galiu grubiai įvertinti reikia apie 10 etapuose ir tokių Combiner įgyvendinti aukštos kokybės dvipusis Rogers substratas gali būti apie 25 cm ilgio.Knyga, ką rekomendavo jūsų Petro Vizmuller s "Sistemos, grandinių ir lygtys.Yra daug kitų knygų, bet tai viena yra gera pradžia.
Jei esate ne tik Wilkinson grandinės patikrinti RF transformatorius pagrįstas skaldymo.Jie bus pateikti rezultatai nėra tokia gera kaip daugiapakopės Wilkinson, bet bus daug mažesnis ir pigesnis.
Nuoširdžiausi linkėjimai,
RF-OM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back