Gerber failų konvertavimas į PCB pakeisti jį

B

btminzon

Guest
Sveiki draugai, man reikia pakeisti vieną seną PCB, ir aš tiesiog Gamybos failus (Gerber). Tai galima konvertuoti į PCB ir tada nodify? Aš naudoju P-CAD, tačiau gali būti PROTEL arba tango. Thanks a lot Breno

cam350 gali jums padėti tai. Tačiau, aš ne pakeisti jį prieš.

Dėl nedidelio pakeitimo, kai CAM programinės įrangos, pavyzdžiui, 2000 m. CAM350 ar Genesis taip pat gali tai padaryti. Kalbant apie didelius pokyčius, spėju, turite, importuoti orCAD programinės įrangos. Pridedamas yra, mažas programinė įranga gali konvertuoti Gerber pultą PROTEL. Tačiau ne idėja apie tai,

btminzon: Jei failas vis dar turite PCAD išskyrus Gerber), tada jūs galite įkelti PCAD ir eksporto PDF-OUT Bet kokia programinė įranga, kuri gali importuoti PDF, todėl jūs galite redaguoti šį failą dar kartą. (Jį labiausiai programinė įranga). Linkėjimai

Yra pora požiūriai į visa tai pažįstamoje dilima. 1. Susisiekite dizaineris, pamatyti, jei jie vis dar turi PCB išplanavimas failus. 2. Jei dizaino pakeitimai minimalus, tai gali būti padaryta naudojant Gerber redaktorių, pavyzdžiui, CAM350 3. Jei yra esminiai pokyčiai, kad būtų geriausia konvertuoti duomenis į pcb failą. Vėlgi, CAM350 yra gera priemonė tai padaryti. Aš atvirkštinių inžinerijos kelias lentas praeities, naudojant šį įrankį. Jei turite naudoti šį metodą, būtų geriausia, jei turite originalų schema ar bent jau netlist palyginti. Galutinis rezultatas turėtų būti 100% rungtynės. Jūs galite susisiekti su manimi, jei turite patarimų, kaip tai padaryti. Eda

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back