Genetinis Algirithm metodą (?)

D

dkk

Guest
Labas visiems Aš norėjau sužinoti apie tai, kaip genetinis algoritmas gali būti naudojamas išspręsti Kelvados ir išlikimo problemos Kompiuterių tinklai. Aš taip pat ieško tam tikrų bandinio modeliavimo kodai tai. Būtume labai dėkingi, jei kas nors man pateikti kodai arba kai kurios nuorodos, kur galiu gauti šiek tiek padėti. Ačiū DKK

Tikiuosi, kad kas nors padėti mums šioje srityje ................... darau man disertacija apie šios antraštinės dalies

Sveiki snb7aug Malonu pažymėti, kad UR darbo šioje srityje. Ar radai bet kokią programinę įrangą naudinga šia kryptimi. Can U sąrašas keletas naudingų dokumentų / literatūra šia kryptimi. Būčiau laimingas, dalytis ir siųsti Ką aš surinkti, kaip aš taip pat dirba šioje srityje. regds, DKK [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] Sveiki snb7aug Malonu pažymėti, kad UR darbo šioje srityje. Ar radai bet kokią programinę įrangą naudinga šia kryptimi. Can U sąrašas / el keletas naudingų dokumentų / literatūra šia kryptimi. Būčiau laimingas, dalytis ir siųsti / el Ką aš surinkti, kaip aš taip pat dirba šioje srityje. regds, DKK amand_kot@yahoo.co.uk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back