geležinkelių į geležinkelių Opamp ... skubiai reikia pagalbos

M

Maori

Guest
Im a newbie .. yra dar ne visiškai suprantame apie geležinkelių į geležinkelių operacijos.

čia ir pridėti savo circiut .... can anyone explain it .. jei išsamiai .. i really appereciate.im naudojant HSPICE mano įrankis.

1) I hope I galite sužinoti apie šio grandinės .. kaip srauto .. pradedant nuo įėjimo
Diferencialinė poros prie išėjimo bendro šaltinio etape.

2) Kodėl mes turime srovės šaltinis šioje cirvuit.

3) funkcija Cc šioje grandinėje.

4) nuo grandinės viduryje yra skirtumas pora ... ir jis yra įvedimo etapas .. į
teisę tai produkcijos etape ... o kairėje pusėje ... i really doono .. kas tai n
funkcija ji ... man padėti ... paaiškinti.

I really need help iš niekam čia ... Coz im gana nesuprantamos dabar ... PLEASE ..
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Najpopularniejszą wersją systemu Android na świecie jest Froyo (2.2). Natomiast najnowszy Android zainstalowany jest tylko na śladowej liczbie urządzeń.

Read more...

labas!

I'll do my best!pirmasis jūsų Diferencialinė poros sukanka, jei vin yra teisinga.kuri tuo pačiu metu įjungti M9 ir M10.suteikta teisė VDS už m1 ir m2, m3 ir m4 bus įjungti, tiek ir tt, kol visi tranzistoriai yra.nuo 200 UA srovės šaltinio, dabartinė bus padalintas į 100 UA vienai kojų (idealiu atveju).Jūs priversti 100 UA praeiti m1 pvz.ji iš esmės yra dvi poros PVO cascoded (m3 m4 ir m9 m10) su nmos porų (M1 M2 ir M11 M12).bendro šaltinio etape yra apversdami stiprintuvas.jis paprastai reikia labai didelis pelnas.jums reikia labai didelės naudos tavo stiprintuvą mostas (įtampos padidėjimas, palyginti su įėjimo įtampa) nuo 0 iki pasakyti iki 5 V (VDD).Cc yra compensting kondensatorius.nes labai didelis pelnas op amperais yra gana mažas bandwdith, jums reikia kompensacinių kondensatorių didinti pralaidumą veiksmingai.

- Al

Maori rašė:

Im a newbie .. yra dar ne visiškai suprantame apie geležinkelių į geležinkelių operacijos.čia ir pridėti savo circiut .... can anyone explain it .. jei išsamiai .. i really appereciate.im naudojant HSPICE mano įrankis.1) I hope I galite sužinoti apie šio grandinės .. kaip srauto .. pradedant nuo įėjimo

Diferencialinė poros prie išėjimo bendro šaltinio etape.2) Kodėl mes turime srovės šaltinis šioje cirvuit.3) funkcija Cc šioje grandinėje.4) nuo grandinės viduryje yra skirtumas pora ... ir jis yra įvedimo etapas .. į

teisę tai produkcijos etape ... o kairėje pusėje ... i really doono .. kas tai n

funkcija ji ... man padėti ... paaiškinti.I really need help iš niekam čia ... Coz im gana nesuprantamos dabar ... PLEASE ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back