gauti junk duomenis ir (arba) simbolius ATMEGA8 RX

S

sherazi

Guest
aš naudoju du ATMEGA8 bendrauti tarpusavyje, naudojant UART, bet aš turiu problemų imtuvo pusėje, ji pasireiškia kai kuriuos duomenis, visą laiką, net jei kitos pusės laidas neprijungtas. jei aš pašalinti viela nėra, pasikeitė laidų ir net grandinės, buvo pastatyta ant atskirų plokščių tris kartus, tačiau pati problema vyksta, patikrino kodą ir grandinės naudojant Proteus jos viskas OK. imtuvas kodas:
Code:
 # include # include # jei tai (F_CPU) # define F_CPU 1000000 # endif / / # define RAMSTART 0x0060 / / # define RAMSIZE (RAMEND RAMSTART) # define miego () / / ----! ---------- / / --- USART0 --- / / -------------- void USART0_Transmit (unsigned char duomenys) {while (! (UCSRA & ( 1

Neginčijama tarp dviejų lentų misa, kurioje i dont pamatyti?????

bandė, kad dar tą pačią problemą, bandė veikti iš vieno šaltinio, taip pat

pirmiausia prijunkite perduoti lenta HyperTerminal ir pažiūrėkite, ar galite gauti teisingus duomenis .... prisijungti gaunančiajai lenta HyperTerminal siųsti kai kuriuos duomenis iš terminalo langą ir pamatyti, kur problema egzistuoja .....................

Neturite max323 ic dabar ... gaus jį per dvi dienas ... norėčiau gauti tirpalo befor, kad

Ar jūs sukeitė vaidmenis, MCUs? Ar tas pats rezultatas, RX vaidmens MCU vis dar gauna melagingus indėlį? Nesvarbu, ar jis yra problemos priežastis, ar ne, kaip minėta chshivaram, neginčijama yra absoliutus prioritetas, ypač, kai jums įgyvendinti MAX232s. Jūs lengvai sukelti įtampą, + / - 12V arba didesnis, daugiau nei pakankamai, kad JFR ATMEGAs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back