gauti duomenų PC nuo MCU

M

Munib

Guest
Mes žinome, kad kai mes siunčiame į baitų formos MCU duomenis į kompiuterį, Windows OS, bus konvertuoti duomenis iš binary bytes jų ASCII kodu, o dabar, jei noriu duomenis konvertuoti atgal į savo dešimtaine forma, o ne ASCII forma, tada, kas turėtų būti padaryta, kad

OS nėra konvertuoti duomenis ASCII ..tik tada, jei jūs naudojate programą Terminal.

Termindal programa?
Can U Prašome ellaborate truputį daugiau

Jdhar kalba apie HyperTerminal iš Windows OS.
Jei siunčiate iš MCU prie kompiuterio 00110000 ir gaukite šią bitų srauto HyperTerminal pamatysite ekrane 0 (kaip konvertuojami į ASCII).
Bet jei jūs naudojate programą, jums, galite rodyti kaip patogiau (HEX, BCD, dvejetainiai, ASCII).

Munib rašė:

Mes žinome, kad kai mes siunčiame į baitų formos MCU duomenis į kompiuterį, Windows OS, bus konvertuoti duomenis iš binary bytes jų ASCII kodu, o dabar, jei noriu duomenis konvertuoti atgal į savo dešimtaine forma, o ne ASCII forma, tada, kas turėtų būti padaryta, kad

gerai tahts Gerai

bet mano problema yra ta, kad aš jų indėlis atsižvelgiant mano daviklis, šioje pirkimo saugomos MCU tada jos siunčiamos į kompiuterį, kur man gauti jį į ASCII, per visą šį laiką I dont jokių redagavimo galimybė ji gali bet kuriuo metu vadovas man spręsti isssue

dabar, kokia programa Jūs naudojate gauti baitas?

Jūs galite parašyti savo programą, ją gauti ir tvarkyti apeigas.

Hmm I guess I was wrong, kad i cant rankena, kad duomenų, gautų iš jutiklių baitas

niekaip
nors tai gali atrodyti, kad esu aklsing už spooon kūdikį, bet tiesiog aš negaliu suprasti, kad, kaip aš ketinu paversti mano ASCII kodu Atgal į dešimtainį arba HEX forma, medžiagos, kurios gausiu ant PC pusėje yra tik simboliai, kaip Ar aš galiu sugrįžti į jų reikšmę pupelės informacija,Skelbimas po 2 minučių:Citata:

vietoj reikia konvertuoti 2 pirmosios į jos ASCII simbolis atitinka ją parodyti kaip 2.

Hi Munib,

Kokio tipo jutiklis ir MCU yra jūs naudojate?
Jei pateiksite šią informaciją, aš jums parodysiu, kaip išspręsti problemą.

linkėjimai,
Silvija

Well I am not going bet bendras jutiklis, turiu keletą daviklių (temperatūra, slėgis ir tt), kad i cant būti konkretūs,

Munib rašė:

Well I am not going bet bendras jutiklis, turiu keletą daviklių (temperatūra, slėgis ir tt), kad i cant būti konkretūs,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back