garsumo reguliavimas

C

chanduchi

Guest
Labas

Kaip konvertuoti įtampą į impulsus (dažnis), naudojant 89c51 mikro valdiklio?

Tikslas naudojant AD571 ADC ir konvertuoti analoginius įtampos prie skaitmeninio ir šerti mikrovaldiklį.

Dėl mikrovaldiklių aš susijęs buzzer.Priklausomai nuo įėjimo įtampa jo apimtis turėtų kontroliuoti.Amplitudė pastovi, intensyvumas turėtų būti pakeisti.

Kaip išspręsti šią problemą.

Ačiū

Mano
chandu

Hai
Manau, kad švilpukas yra sistemos dalis,
Jei norite pakeisti garsumą, turite prisijungti VPK
ie.digital į analoge konverterio mikrovaldiklį
ir O / P DAC turėtų būti teikiama švilpukas.tikiuosi, kad tai padės išspręsti problemąsaulė

Sukurkite fiksuoto dažnio PWM, kurių muito ciklo pokyčiai priklausomai nuo lauko įtampos.Tai bus pakeisti garsumą, nors gali būti garso pokyčius, taip pat.
Kokios švilpukas Jūs naudojate?

Labas
naudoti švilpukas su osciliatorius ir daryti tai, ką "VVV", sakė.
Dėl

Ačiū už atsakymą

Čia aš lyginant išorinio signalo su taškų vertės.Nustatykite taško vertė yra kintama.Jis taip pat keisti vartotojų vartotojo.Pagal taškų vertės noriu generuoti impulsus ir pateikia bet kuriai muzikos IC, kuris generuoja garsą.

Mano problema yra, kaip gauti impulsų pagal signalo.

Mano
chandu

Labas
Jūs turite galvoje:
norite sukurti impulsų pagal įėjimo įtampa.
Jūs įėjimo įtampa yra ribota apimtis ir tai daryti savo išėjimo signalo dažnis sudaromas tik tam tikrame intervale.
Dėl

Labas

Mano abejonės, kaip gauti kintantys dažniai su pastovios amplitudės naudojant 89C51.

Rodiklio pateikimo periodiškumas priklauso nuo analoginių įėjimo įtampa.

Taigi tikslas planuoja imtis skaitmeninės vertės, atitinkančios analoginių įėjimo įtampa ir vieta skaitmeninės vertės TIMER registre.Jei skaitmeninio vertės pokyčiai atitinka dažnių taip pat pasikeičia.Tai mano planas.Kaip įgyvendinti šį vieną.

Ačiū,

Mano

chandu

Labas
jūsų planas yra geras.
Nustatykite laikmatį vertė yra proporcingi pirkimo vertė ir didžiausia pirkimo vertę ir max dažnis.
Dėl

Sveiki ...

Jūs galite naudoti ADC indėlį kiekvienam vartotojui įkelti laikmatį ir tada naudoti laikmatį generuoti PWM ...

ARBA

Galite priskirti kiekvieną vartotojo Analoginė įvestis ADC asortimentą ...User1 = 0000-0011 user2 = 0100-0111 tt Tada tiesiogiai priskirti šių intervalų groti muzikos insturement ar švilpukas skirtingais garsais ...

Hope this helps ...

išbandyti šį lustą ...

http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/4849

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back