garsiakalbis triukšmo mažinimas?

A

ahgu

Guest
Kokie yra būdų, kaip sumažinti triukšmą ant garsiakalbio? Turiu baltas triukšmas, iš mano garsiakalbio iš otuput kodekas, net išvedė nulį. Mano setup: VPK ---> skirtumas produkcija -> 10X stiprintuvas (užpildytos jungtis). Iš kai kurių matavimo, radau,, iš VPK triukšmas yra didesnis nei žemės, nors jis išveda 0. Be to, yra triukšmas grandinės, kurios prisideda pranešėją prieš 10X pelnas. Aš išmatuoti kintamosios srovės įtampa visoje kai kuriais klausimais. Aš nežinau, kaip išmatuoti triukšmą, matavimo AC įtampos naudojant 6.5digit DMM yra vienintelis būdas, aš galiu galvoti apie. Reguliatorius: 0.4mV VPK galia esant 0: 0.8mV. Indėlis į galios stiprintuvo min 0.4mv net jei VPK pašalinamas. Su šių sistemų derinys girdžiu, baltas triukšmas iš garsiakalbių. Dabar, kaip aš galiu jį pašalinti baltas triukšmas? Tai atrodo sunku problema.

Ar turite su didelio jautrumo įvado kanalo osciloskopu? Triukšmo signalo gali pasiūlyti, kas sukelia triukšmą.

Hi ahgu matuojant triukšmą su DMM beveik inpossible. Už teisingą matavimo jums reikia osciloskopu. Mano nuomone, jūsų triukšmas gali būti sukurtas DAC arba stiprintuvą. Ar triukšmas vis dar ten, jei jums trumpą savo stiprintuvą įėjimas (neprijungtas VPK)? -> Tai gali būti, kad kondensatorius yra triukšmo šaltinis Jei stiprintuvą pati generuoja jokio triukšmo, tai įmanoma, kad VPK generuoja. Problema dažnai yra, kad VPK turi Analoginis ir skaitmeninis tiekimą. Ar analoginį tiekimas (jei turite abu) yra tinkamai? Ar turite pakankamai atsieti-C prie DAC? Sveikina

nomally triukšmas yra aukšto dažnio signalo u can elimninate, kad naudojant tam tikrą žemo dažnio filtro, atmetimu aukšto dažnio triukšmą. ji imrove dalykų bitų. taip pat žmogaus ausis negali išgirsti visus dažnius, tačiau naudojant filtrą šiek tiek sumažinti clearity

Aš naudojamas stiprintuvų. Jei po shotting stiprintuvą, indėlis su arba be DAC prijungtas triukšmas vis dar egzistuoja, tada bū gali būti iš jūsų žemės paviršiumi. Tikrinti GND jungtis. ji taip pat galėtų atsirasti UR PCB išplanavimas. jei aš žinojau, daugiau informacijos apie ur darbo būtų žinoma, kaip padėti daugiau

Sveiki, Visiškai teisus. Vieno taško įžeminimas turėtų būti taikomos, tiesa? Aš susiduria su tokio triukšmo.

Norite patikrinti ir pamatyti, jei bet greitai Rise time krašto harmonika nepanaikinama mova jūsų garsiakalbių pėdsakų. Galbūt žvaigždučių įžeminimo jungtis prie pagrindinės įžeminimo plokštės padės. Reikia daugiau informacijos. Tokiais atvejais išdėstymas turi daug padaryti su savo triukšmo ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back