garsiakalbio magnetas įkroviklis

Y

yugal

Guest
gali kas nors padėti man sukurti magnetas charger for 10 "18" garsiakalbis per tinklo įtampai. Man reikia labai daug. padėkoti visiems. yugal

hi tpetar Ačiū už greitai reply.I mažos galios magnetas įkroviklio grandinę. yugal [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color]

Ok. Aš džiaugiuosi, kad jums išspręsti jūsų problemą.

ne, problema ne išspręsti man reikia didesnių įkroviklį ,400-600V DC ir 800-1000 stiprintuvą imti didesnius formos magnetus. yugal

Aš padariau, tikėdamasi elektromagnetas aš galėčiau iš naujo pagyvinti magnetą D'Arsonval metrų judėjimo (tai buvo keli procentai žemas). MAGNET WIRE Ilga aš suvynioti aplink plieno strypo. Aš prašė 12V akumuliatoriaus energiją. Jis padarė keletą stiprintuvų. Tai buvo stiprus, bet ne toks stiprus kaip ji turėjo būti. Jei prijungtas ilgiau nei kelias sekundes, jis pradėjo kaisti. Jums nereikia 800 amperų. Ir tikriausiai nereikia elektros tinklo. Net jei jūs naudojate iš elektros tinklo AC, turite paleisti jį per diodas įvertinti už sumą, išgyvena vielos. Apsvarstykite bando šį eksperimentą, nes jūsų pranešimas reiškia, jūs įgijo prieigą prie garsiakalbio magneto. (Jei neturite prieigos, tada jums reikia iškirpti centro kupolo skylę vėliau jums klijų ant popieriaus dangtelį.) Pridėti stiprus magnetas prie esamos silpnos magnetas. Pavyzdžiui, neodimio tipo. Ji turėtų būti tik pakankamai mažas, kad tilptų pagal balso kūgio. Už diagramoje:
81_1342723607.gif
ns poliai bus priedas. Tai bus sudėtinga manevruoti naują magnetą tinkamo poliškumo ir tinkamoje padėtyje. Jūs turite būti atsargūs, kad būtų išvengta magnetą šokinėja iš pirštais. Jei ji paveikia metalo, jis gali sudužti. Jūs nenorite dalelių patekti į erdvę aplink balso ritinius.

hi atsiprašau už pavėluotą atsakymą. man reikia šio tipo įranga yugal

Ką jūs paprašykite nėra labai dažnas, iš tikrųjų aš niekada girdėjote apie tai anksčiau. Tai nebus lengva gauti sprendimą apie tai.

Visi techniniai Nuolatiniai magnetai "kaltinamas" (įmagnetintu) panašiu būdu. Į priešingai nei kai rizikingesnes šioje temoje įmokų, projektavimas Magnetizing vienetą pradės tiksliai apskaičiuoti magnetinės grandinės, reikalaujama lauko stiprumo ir pulsuojančios energijos tiekimo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back