Garažo durų atidarytuvas (de) Modulation

T

tstein

Guest
Leiskite pradėti, sakydamas, aš neturiu patirties su RF.Tačiau turiu didelį interrest.

Neseniai atvykau į projektą, aš maniau, būtų interrest mane.Iš esmės, aš norėčiau dublikatas "vartų peilis", kad galiu naudoti, kad patekti į savo butą kompleksas.Žinoma, galėčiau eiti ir pirkti po vieną 20 $, bet aš tikrai norėčiau kažkiek RF experience.

Štai ką aš žinau:
Gamintojas: Linijinis
Modelis: ACT-31B

Iš to, ką aš suprantu, sistema leidžia iš 1million įmanoma "kodai", kad būtų užprogramuotas gamykloje iš viso.Kodas, jei siunčiama nekinta ... ne kai nuolat keičiasi kodas, ir tt perdavimo dažnis yra 318Mhz.

Klausimas, kaip aš eiti apie tai?Iš esmės, aš noriu, kad būtų galima generuoti identiškas "signalą".Aš nieko nežinau apie tai, kaip signalo moduliacija (FSK?).

Tiesiog bendras taško linkme turėtų būti itin naudingas.

Ačiū
Tomas

Tai nėra lengva projektas pradedantiesiems.Be bandymo įranga vienas ypač.Jis bus šiek tiek, kaip bandoma pateikti automobilio variklio paleidimo su geležies bloką ir byla ir pamačiau.

Siųstuvas yra turbūt vienas tranzistorius osciliatorius.Modulation tikriausiai yra on-off, įveda.

išpūstas rašė:

Tai nėra lengva projektas pradedantiesiems.
Be bandymo įranga vienas ypač.
Jis bus šiek tiek, kaip bandoma pateikti automobilio variklio paleidimo su geležies bloką ir byla ir pamačiau.Siųstuvas yra turbūt vienas tranzistorius osciliatorius.
Modulation tikriausiai yra on-off, įveda.

Jums gali būti sudarytos sąlygos tai daryti tada.Pirmiausiai patikrinkite, vienas tranzistorius osciliatorius ir gauti jį dirbti nepertraukiamai veikti.Tada jūsų pasitraukimo nuotolinis priemonė skaitmeninio signalo, kad skaitmeninių mikroschemų siunčia RF generatorius.Tai bus Jūsų kodas.Pažiūrėkite, ar tai paverčia signalo generatoriaus įjungimas ir išjungimas.Tai yra on-off įveda.Tada, kaip bandymas viela jį į savo generatorius ir įsitikinkite, kad jis atveria vartus.Tada sukurti savo skaitmeninį žodis generatorius naują nuotolinio valdymo pultu.

išpūstas rašė:

Jums gali būti sudarytos sąlygos tai daryti tada.
Pirmiausiai patikrinkite, vienas tranzistorius osciliatorius ir gauti jį dirbti nepertraukiamai veikti.
Tada jūsų pasitraukimo nuotolinis priemonė skaitmeninio signalo, kad skaitmeninių mikroschemų siunčia RF generatorius.
Tai bus Jūsų kodas.
Pažiūrėkite, ar tai paverčia signalo generatoriaus įjungimas ir išjungimas.
Tai yra on-off įveda.
Tada, kaip bandymas viela jį į savo generatorius ir įsitikinkite, kad jis atveria vartus.
Tada sukurti savo skaitmeninį žodis generatorius naują nuotolinio valdymo pultu.

Galite pabandyti ieškoti gatavų modulis, arba jei norite sužinoti, yra dėl šio sklypo http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=125072&highlight=ming kuri grandinė galite kopijuoti paštu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back