Galutinis metų trukmės projektas Pagalba!

A

ayyub

Guest
Mieli draugai. im naujas šiame forume, ir tikiuosi, ką nors iš mano seniors.The problema yra ta, kad jiems mano galutinis metų engineering.Im ieškote galutinis metų project.The projektą turėtų būti HMI ir PLC based.My inžinerija mokytojas man pasakė, dizainas kontrolės dalis benzino dispensor. Man reikia patarimų iš jūsų vaikinai, kad, kaip benzino dispensor works.Beside benzino dispensor projekto Taip pat noriu jus vaikinai kai kurių kitų projektų idėją, yra pagrįstas PLC "+ HMI Aš labai dėkinga visiems mano bičiuliams

Benzinu balionėlis jūs - benzino siurblio, pavyzdžiui, dujų stotyje? Taip pat priklausomai nuo HMI sistemos gali apimti LCD, 7 segmentas, i mygtuką, klaviatūra, srauto jutiklis, variklis / siurblys, tinklo ryšį, ir MCU. Kontrolės dalis reiškia, kad MCU programavimo naudoti srauto jutiklio ir norimą tikslą atsisakyti reikiamą kiekį degalų. Akivaizdu aspektus, pavyzdžiui, proceso greitis ir kontrolės sistemos veikimą čia ateina į žaidimą. Jūs nenorėtų viršijimo atsirasti, bet tuo pačiu metu, laukti ilgą laiką dalytuvą, gali būti patogi. Ar jums reikia daugiau pagalbos?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back