Galutinė metų projektas

K

kazimanwar

Guest
Hi .... esu elektronikos inžinerija Baigiamojo kurso studentas ... ir mums buvo pasakyta pasirinkti galutinį metų projektą ... PLZ pasiūlyti projektus, susijusius su pramonės .... plz do reply ....

Hey there mate ... įstatuose .... pat turiu šiek tiek idėja, susijusių su galutiniam metų projektas ..... visų pirma yra susiję su CNC ..... bet aš geriau suprasti .... kaip apie UGAAV (Nepilotuojami Žemės priešlėktuvinė Transporto ).... tai sudaro apie robotų dalis ..... DIP ir DSP ..... ir taip pat mikrovaldiklį kurių ..... jis gali būti padaryta dėl mažesnio masto neįtraukiant pagrindinių sunkumų ..... anywayzzzz ..... tai pasakykite man, ką temos laiką suinteresuotos tada i'lllllll pasiūlyti ir daugiau .... chaooooo ..... imtis carezzz ....!!!!

Labas,

Kodėl negaliu pasirinkti per mikrokontrolerių projektą
yra daug daug variantų šiuo
surf kai galima gauti tiek, kiek jums galima per pagrindinius
89c51 mikrovaldiklį
Check it out kartą per Web

visi geriausi

Hi ... thx for ur atsakymus ... gerai ... esu taip pat galvoja apie mikrovaldiklį projekto .... dabar esu įstrigo mikrovaldiklį pusmetis projektas ... jos apie failų SVARSTYMUI MODULIS .... tai yra sąsajos USB Stick su .... LCD MICROCONTROLLER rodys failus ir kai vartotojas prašo ... galima perskaityti iš flash ... mikrovaldiklį duos kaip produkcija ... PLZZZ HELPP ME failo. ... ny idėjų apie šį projektą .... jau pasirinkto projekto coz am thinkin, kad tai mano paskutiniai metai projekto dalis .... ji fïka būti .... PLZ HELPP Mee stiprinimo ...

Labas!

Yra tonų projektus, kaip kad internetas, Jums tik reikia ieškoti jų.Aš parašiau, ar geriau, moddified LCD 20X4 vairuotojas remiantis HD Chipset bet IPS, parašyta C18.Bet aš turiu patikrinti tikslią tipo LCD, kad aš parašiau tvarkyklę.Bet iš esmės visų simbolių LCD's yra iš esmės tas pats, mano patirtis, kai pereisite iniciacijos faze ant LCD jums esmės laimėjo!

kazimanwar rašė:

Hi ... thx for ur atsakymus ... gerai ... esu taip pat galvoja apie mikrovaldiklį projekto .... dabar esu įstrigo mikrovaldiklį pusmetis projektas ... jos apie failų SVARSTYMUI MODULIS .... tai yra sąsajos USB Stick su .... LCD MICROCONTROLLER rodys failus ir kai vartotojas prašo ... galima perskaityti iš flash ... mikrovaldiklį duos kaip produkcija ... PLZZZ HELPP ME failo. ... ny idėjų apie šį projektą .... jau pasirinkto projekto coz am thinkin, kad tai mano paskutiniai metai projekto dalis .... ji fïka būti .... PLZ HELPP Mee stiprinimo ...

Interfacin kaip USB meistras μC yra ir didžiulė problema.I haven't seen anything like it done before ..Tai geriau naudoti MMC kortelė, kurią galima lengvai įgyvendinti (via SPI).Galite rasti tam tikrą kodą ir pavyzdžių, kaip skaityti FAT32, MMC.

thx .... to forget bloga mintis pagal tai, kaip .... Aš Gremoklis pasirinkti, kad mano semestras projektas .... CUD u plzz duok man nors nuorodą "Pagalba" perkelti į šią temą apie sąsajų MMC į mikrovaldiklį ... thx ..

yra kelios paraiškos pastabos apie www.mcselec.com apie sąsajų MMC iki 8.051 ir AVR.
Čia yra tikslios projekto
http://homepage.ntlworld.com/seanellis/mmcserial.htm
jis turi sąsają MMC kortele mažas AVR.įranga kasdienybe yra paprastas keisti pagal savo poreikius

SMS nuotolinio valdymo sistema
veido recognation sistema
balsas recognation apsaugos sistema
oro oro mesile sistemos modeliavimas
dažnio detektorius

PID temperatūros reguliatorius (naudojant 89c51) bus geras projektas u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back