C
circuit
Guest
Aš esu projektavimas keturių sluoksnių lenta, sluoksnis 1 ir 4 signalo ir 2 įžeminimo plokštės ir 3 yra galia plokštumos (po šio iš Analog Devices eval lenta, kurį aš iš dalies atkartojantis mano dizainas Kadangi aš naudoju patį ADC lustą) turiu vieną 6V galia ateina prie lentos, naudojant adapterį ir šį, Aš esu suskaidymas į reikiamą analoginis skaitmeninis VDD naudojant atitinkamus įtampos stabilizatoriai. yra 2 analoginių VDD ir 2 skaitmeniniai VDD mano sistemą. ty analoginis 2.5V ir skaitmeninės 3.5V mano jutiklis ir analoginių 3V ir skaitmeninės 3V mano ADC. Dabar aš turiu padalinti į 4 salų intellegently, pavyzdžiui, kad galiu komponentų ir tiesiogiai pateikti per jų atitinkamų smeigtukai įtampos plokštumai galios plokštumoje. Čia turėčiau turėti analoginius plokštumų kartu ir skaitmeninių plokštumos kartu? (Aš turiu tik vieną horizontaliąją plokštumą) ADC valdybos pabaigoje turi būti išdėstyti su skaitmeninių signalų ketina jungtis, kuri sėdi ant kitos lentos. Jutiklis turi visi išėjimai iš vienos pusės. Aš esu attatching i komponentų [size = 6] [/size] veiks lenta max 20 MHz laikrodis