galios derinant PA

P

patriotas

Guest
kai aš naudoju du galios tranzistoriai galios jungties, sujungti du vartai ir kanalizacijos kartu ir naudotis vienu vartai tendencingumo ir šališkumo nutekėjimo grandinė, Ar tai įmanoma praktiškai?nėra jokių paslėptų bėdų?
per modeliavimas, radau ten yra ir naudos kreivė piko metu Freq taško, pirma, aš maniau jis buvo rezultatas pagal poslinkio grandines, tačiau net poslinkis du tranzistoriai atitinkamai ta pati case.what 'ai įmanoma dėl to, kad piko ?
Many thanks!

Lygiagrečiai dviem ar daugiau tranzistorių, nereiškia "galios derinant".
Maitinimo sujungti sudaro kombinuotoji įgaliojimais ", kuriuos galima pateikti iš kiekvieno tranzistoriaus independently.So kiekvienas tranzistorius turi turėti nuosavų RF schema (jie gali dalintis Poslinkis grandinę dėmesio) ir galia turi būti derinama pagal pagalbos pasyvus (arba aktyvus) Combiner grandines.

Piko, kurį matėme gali būti bloga žinia jums patinka "nestabilumo" tam tikrais frequency.So, turite mokėti daugiau dėmesio įgyvendinti tokią grandinę.

Classical problema lygiagrečiai prietaisai grįžtama prie vožtuvų dienų / vamzdžiai.Tai yra push-pull būdas virpesių.

Kita problema yra ta, kad apkrovos ir šaltinio varžą yra perpus, kuri padėtų siauros pralaidumo tinklų ir didesnius nuostolius.

Norėčiau pasiūlyti, kad kuriate du identiški stiprintuvai, vienas tranzistorius, ir po kiekvieno naudojimo kvadratūrinės hibridai sujungti juos.

Jums sako, ji gauti yra sunkiau plačiajuosčio matching.Before tai, aš Lange prijungimo įgyvendinti balansas amplifier.because ir PCB, Lange parametrų nebuvo atitikti numatomą ones.hence tikslumo, pusiausvyros stiprintuvas nepavyko. Rimčiausia problema visų yra ta, kad labai sunku derinti su grandine, nes ji turi du RF schema.
taigi galiu naudoti dvi lygiagrečiai vienas tranzistorius, kuris struktūriškai tik vienas circuitry.i maniau, kad gali būti daug daugiau convinent metu debugging.Is tai?

Darydama plėtros, bandymų mažiausio didinimo grandinės metu, o ne visos kūrinių.Išbandykite vieną stiprintuvą pats pirmasis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back