gali verilog skaityti dvejetainius failus (pvz.,. obj)

[Quote = patrickli] naudoti PLI, gali skaityti dvejetainis failas. [/Quote] Kas PLI turėčiau naudoti? Prašom

hi, Verilog, galite atidaryti dvejetainius failus. Kaip naudotis duomenų dvejetainius failus? Jei norite gauti duomenų atminties, galite naudoti $ memreadb (). Jei tik norite atidaryti dvejetainis failas, galite naudoti $ open ().

Mes turime naudoti $ readmemb () skaityti failus dvejetainiu pavidalu. $ Readmemh () skaityti HEX failus. Aš daug laiko, jums patikrinti vieną kartą. Tikiuosi nereikia PLI ar kas paminėjo ....,..., atžvilgiu, Reddy

[Quote = Reddy] Turime naudoti $ readmemb () skaityti failus dvejetainiu pavidalu. $ Readmemh () skaityti HEX failus. Aš daug laiko, jums patikrinti vieną kartą. Tikiuosi nereikia PLI ar kas paminėjo ....,..., dėl Reddy [/quote] Labas Reddy: Gebu vartoti šį PLI naudojant HEX duomenų ar bin duomenų, nuo paprasto failo, bet kai skaitant obj kodo failą ModelSim rodo *********************************************** * DĖMESIO (vsim-PLI-3409) Neteisėtas dvejetainis skaitmuo "C" duomenys "./ac97.obj" # ** Įspėjimas 1 eilutėje: (vsim-PLI-3409) nelegalios dvejetainis skaitmuo ": E: / projekto / test1/read_obj/top.v (8), kas negerai? Prašom

(1) dvejetainis failas (objektas) ir readmemb yra dvi skirtingos sąvokos. dvejetainis failas (obj) nurodo, kad saugojimo formatą mašina failą. readmemb šaltinis nurodomas bylos, kurios turinį tik ASSIC pobūdžio 0 & 1. Saugojimo formato failą ne dvejetainiu. Failo turinį, ką žmonės gali matyti, kaip dvejetainiai eilutės. (2) verilog1364-2001 gali skaityti dvejetainį failą, naudojant $ fopen. Bet simuliatorius turi gebėjimą remti v2k funkcija. (3) Kitas būdas yra naudoti PLI

naudoti fid = $ fopen ("???"," r "); $ fread (temperatūra, FID,"% H "); temperatūra apibrėžiama kaip registro

, jei jūs naudojate parinktis, pavyzdžiui, "w", kiekvieną kartą, kai atidarote failą automatiškai bus aišku originalaus failo turinio. Todėl naudokite "+" vietoj. verilog 1634-2001 standartą, jis aiškiai iliustruoja. :)

Aš naudoja $ readmemb (), bet aš negaliu skaityti į atmintį, kai aš prieš 5.6 metu ModelSim modeliavimas, kodėl? Turiu bandymo stendo ir *. vec tuo pačiu keliu! Kartais galiu skaityti į atmintį, yra programinės įrangos ModelSim turėjo problemų?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back