Gali kas nors paaiškinti skirtumą tarp surinkimo ir PCB redaktorius?

L

lhavens

Guest
Ar kas nors paaiškinti skirtumą tarp dviejų? Aš esu šiek tiek supainioti. Aš nesu įsitikinęs, kur pradėti. Turiu lenta metmenų ir aš esu tryind pridėti komponento ("Rebel es), nebūtų daug schemetic, nes aš naudoju LED ir galios kontaktai. Aš esu šoktelėti Entre du bando gauti šį darbą. Turiu sukilėlių es failo *. max forma, todėl aš negaliu importuoti, nes ji ereases mano lenta kontūro. Bet kokias idėjas yra sveikintinas. Užvėja

Pabandykite naudojant OrCAD išdėstymo vertėjas per tai galite išversti savo OrCAD išdėstymo failas (*. max failą) Allegro išdėstymas failą

Jį išversti, bet aš nesu visiškai tikras, kaip naudoti šias rinkmenas? Vėl ji padarė *. BRD failą .... Man reikia bibliotekos failą, kad aš galiu naudoti jį kaip komponentas. Aš padariau tai taip toli, bet esu įstrigo, ką daryti toliau. Atsiprašome dėl mano nežinojimo, bet man reikia šiek tiek daugiau indepth explaination.

Fiksavimas yra registruoti schematinis brėžinys. PCB įrašo maršrutą PCB. Panašiai skambanti norite pridėti naują compomnents, tai reiškia, kad jūs turite į biblioteką įtraukti naują komponentą. Yra dvi bibliotekos tipų schema ir PCB.

Norėčiau pasiūlyti jums gauti šiek tiek pridėta 12:11 OrCAD surinkimo ir OrCAD PCB redaktorius [color = "Sidabrinė"] [size = 1 ]---------- Rašyti mokymo ------- --- Ankstesnis pranešimas, 12:10 ----------[/DYDIS] [/color] Norėčiau pasiūlyti jums keletą pagrindinių mokymo OrCAD surinkimo ir OrCAD PCB redaktorius.

Sutinku, man reikia mokyti. Aš suprantu, yra dviejų skirtingų bibliotekų, aš atspėti, ką aš noriu žinoti, ar aš galiu sukurti PCB be schemetic ar tai užfiksuoti biblioteką, taip pat PCB dalis? Aš laukiu visiško PCB projektavimas, Naudojant OrCAD Capture ir PCB redaktorius ateiti, todėl esu tiesiog bando sužinoti, kiek galiu.

PCB redaktorius sumažinti žemyn versija Allegro. Yra keletas naujų temų, kad turėtų suteikti jums daug daugiau informacijos, paiešką šiame forume: Allegro PCB redaktorius "Tada nuskaityti relavent temas rezultatus. Tokie kaip nurodyta toliau http://www.edaboard.com/thread217675.html

"....... Vėlgi *. BRD failą .... man reikia ją bibliotekos failą, kad aš galiu naudoti jį kaip komponentas aš padariau tai taip toli, bet esu įstrigo ką daryti šalia "Nuo *. BRD failą galite eksportuoti pėdsaką simboliai. "Allegro" (PCB Ediotr) - tai yra vadinama. DRA. Rinkmena> Eksportas> Bibliotekos naudoti PCB Editor, tai padaryti. Hope this helps.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back