gali i sąsaja GPS, GSM ir atminties mikroschemą vieną pic?

G

Gokul_India

Guest
Aš planuojama nustatyti greičio apribojimų reikiamą zonose .. RF būdas tai padaryti jau galima .. Bet noriu tai padaryti, bando jį su GPS ... GPS greičio limitas zonų pozicijas, ir taip pat reikalaujama greičio apribojimai turėtų būti saugomi atminties mikroschemą (duomenų bazės) .. GPS pozicijos stovinti transporto priemonė yra nuolat stebimi ir, palyginti su jau turima duomenų bazę ... GSM yra naudojama bet kokio greičio limitas duomenų atnaujintus ... Taigi, man reikia sąsaja GPS, GSM ir atminties mikroschemą PIC mikrovaldiklio (16f877a) .. Ar tai įmanoma? kaip tai padaryti? visos komunikacijos turi i naudoti šiuos sąsajos modulių ir ką visi smeigtukai turėčiau naudoti ...

Ar bus naudinga tai ... Aš suprantu, iš jūsų pareiškimas turėtų visų automobilių GPS, arba, kaip ši sąvoka yra naudojama jūsų projektas ... i dont gauti vaizdą, kaip galite naudoti GSM ir GPS jūsų tikslas ..........

GSM ir GPS tiek naudoti UART. Taigi, reikia IPS 2 UART. PIC16F877A turi vieną UART. Taip pat galima daryti UART programinės įrangos, tačiau tai taip pat sunku. Aš jau bandžiau. Lengviausias būdas rasti kitų IS su 2 UART.

Gokul, jei kalbi apie GPS priėmimą ir pranešimų siuntimo per GSM, galite tikrai padaryti, kad su vienu UART. Jei jos gauti ir siųsti pranešimus su GSM ir priimti signalus per GPS. vis dar galite padaryti, kad jūsų aparatinės įrangos su nežymiais pakeitimais, atsižvelgiant į tai, kad galite skaityti GSM ar GPS ir bet kuriuo momentu ne tiek. Jei reikia, tiek ir beveik tuo pačiu metu. Siūlyčiau bitų sprogimo galimybė, naudojant kai kurių kitų IO PIN. Kiek atminties, galite naudoti vidine blykste arba EEPROM. Per savo reikalavimą Aš esu atspėti, kad tai daugiau inžinerinių projektų ir todėl turėtų būti pakankamai atminties, aš pasiūliau. Jei vis dar reikia pridėti I2C EEPROM. Visi geriausi. Tai susiję Sachin

Sveiki Gal niekas bandė bitų banking metodą, ir daugiausia kalbėti apie tai, ką jie skaito knygų ... Jo labai sunku gauti Baudrate 4800 ir aukščiau ... Spartą mažiau nei 600bps daugiausia bitų banking įgyvendinamas .............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back