Galbūt niemy klausimas

O

oliversarmyband

Guest
Labas,

Aš pripažinti, nauja tai, todėl, jei tai yra niemy klausimo, aš labai atsiprašau.

Ar galite padėti LED ir pasyviųjų grandinės ir jo darbo?Ar yra LED dirba tik aktyviai grandinė?

Ačiū.

R

A pasyviųjų grandinės yra ok.Tik pasyvieji komponentai naudojami.Tai stabili įtampa ir rezistorius serijos su vadovauja.
Tada jūs neturite aktyvūs komponentai, pavyzdžiui, tranzistorius
ir pan..

LED yra keitiklio.Išėjimo galios, fotony mažiau nei DC įėjimo galia.Ir labai mažas efektyvumas.Tik žemo dažnio tinklo transformatoriai yra netoli 99% efficinecy.Elektroniniai stiprintuvai yra gana netoli 75%.Šviesos šaltiniai yra laimė, jei jie yra 30% veiksminga.

Ačiū už atsakymus.Noriu įsitikinti, kad aš suprantu.Noriu padėti lemputės į schemą, yra pasyviųjų grandinės su potenciometru ir dpdt Klavišą jungiklio.Šiuo metu grandinė tiesiog eina throuugh jungiklis, su vienas būdas, kaip išvengti, kad signalas,
o kita per potenciometro.Norėčiau pridėti LED taip, kad signalas eina per potenciometro, LED būtų lengvas ir kai ji eina per aplinkkelio pusėje, tai išjungti.Ar aš galiu įdėti lemputės serijos su puodai ir tai lengva?Ji nebūtinai turi būti ryškus.Aš tik noriu, kad regimasis signalas žinoti, kada tai ir kai jie išjungti, o aš, o ne pridėti galios grandinę.

Thanks again.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back